Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Magisk
-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Nem ezt mondtam. Hanem nincs a olyan ami 'altalaban' jo. Ha vannak reszletek, akkor van aki [nem en] tud ajanlani. En pl. mikor utoljara neztem akkor Raiff volt a legjobb havidij - netto 600e fizetes felett. Honnan tudjam, neked az jo hogy sok hitelt adnak vagy az hogy mennyi idore fixalt a kamat... satobbi.
Amugy lakashitelrol van kulon topik. -
sifarr
senior tag
Azt gondoltam, van valami kamat összehasonlítás, vagy kondíció compare.
Van, több is.
Guglizz rá a hitelkalkulátor szóra, lesznek találatok.
Például a Bank360.hu. Ezek legtöbbször hitelközvetítéssel is foglalkoznak.
A Kiszámoló.hu például őt javasolja. Egy jó és korrekt hitelközvetítő olcsóbb hitelt is elérhet neked, mint amit a kalkulátorok kihoznak, vagy amilyet te el tudsz érni a banknál. -
axioma
veterán
MAP+ 26 nap utan mar visszahozza a valtasi buntit, PMAP is jobb matol de azt pont nem tudom hogy mennyi ido utan kezd valoban kamatot hozni, ingyen veheto/utalhato ingyen MAK szamlan. Anno volt ingyenes megtakaritasi szamlaja a kh-nak, de aztan atneveztek, a zero-nkat felmondtak akkor leleptem, a mostani allapotokkal nem vagyok kepben, de ilyen neven ra tudsz kerdezni.
-
dptrsk
addikt
Én párszor már megemlítettem itt a k&h, röviden: drága, de stabil és innovatív megoldásokat kínál.
A teljesség igénye nélkül:
-K&Hnak nincsenek jó ajánlatai, pedig amúgy a kínált IT infrastruktúra nagyon jó
-K&H (app) pedig a kettő ötvözete, modern a design és gyors is.
-Ahogy írod a K&H egy modern, de drága bank jelenleg. ...azért a K&H (app) szintjét nem éri el(ahogy egyik magyar bank appja sem, szerintem)
-A véleményem még mindig az, hogy a K&H banké az egyik legjobban összerakott net- és mobilbank, csak a számlacsomagok nem túl jók...
-Persze ezek mellett van más tényező is, de ha a kettő közül valamelyik nem teljesül, akkor hiába a szuper és gyors mobilapp (K&H), ha a gatyádat is legombolják rólad... -
sifarr
senior tag
K&H-ról van vélemény?
A saját bankolási szokásodat tudni kellene, de sok esélyt nem látok, hogy "olcsó" lenne.Hogy nulla legyen a számlavezetési díj, ahhoz kettős feltétel van.
Csomagtól függő összegű jóváírási feltétel és megtakarítási feltétel (500 ezertől 3 millióig).
Főleg az utóbbi nem igazán bejövős. Bankbetét szinte nem kamatozik, a befektetési szolgáltatásoknak meg díja van, ezeket akár hozzá is adhatod a számla díjaihoz.Az meg macerás, hogy figyelj arra, hogy a havi első 2-5 utalásod legyen a legnagyobb összegű, mert az a díjmentes. Csoportos beszedésnél pedig ráhatásod sincs, hogy a nagy közműszámlákat vonják le előbb.
Az alap utalási díjak pedig 0,58 %, min. 70.
Nálam a "de minimum" az átverés kategória.Ennél a sima CIB ECO jobb. De a Gránit Digitális vagy akár a Sztár is.
-
RR-13
őstag
Amennyiben van ott fiókjuk, akkor az valóban az előnyük.
Egyébként a K&H Bankot stabil, és innovatív banknak gondolom, de a fenitek miatt én annyira nem bízom már bennük.
Sőt a panaszkivizsgálásuk is egy katasztrófa, 4 év alatt 1x sem adtak senkinek igazat a családban, minden panaszt kb. ugyanazzal a sablon szöveggel utasították el, és kivárták a válasszal a 29-30. napot, illetve az azt követően hatályba lépő 15 napos határidőt is.Remélem mindenkinek elég objektív választ adtam.
-
RR-13
őstag
Amíg visszajön sifarr, addig leírom, hogy mi korábban K&H banknál voltunk évekig, de a ZÉRÓ csomag kivezetésével ott hagytuk őket, mert nagyon előnytelen számlát adtak volna helyette.
Amit ők csináltak azzal, hogy mindenkinek felmondtak, aki nem váltott át a fizetős csomagjukra, nálam az ügyfélellenes, és inkorrekt kategóriába kerültek.
Ugyanis inkább elvesztették a több ezer ügyfelüket, minthogy egyedi ajánlatot adjanak, hogy esetleg ott maradjanak mégis a ZÉRÓsok.A K&H üzletpolitikájába ezek szerint belefér, hogy az ügyféllel azt csinálnak, amit akarnak.
Ez nálam az inkorrektség, és nem az egyébként "magas" díjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Filmvilág
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest