- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
''még annyit, hogy README-t kell olvasni.''
Pont az a helyzet hogy a héten vettük a kernel fordítást illetve egyéb letöltött program lefordítását, és a tanárunk kifejezetten felhívta a figyelmünket arra, hogy a README-t mindig olvassuk el előtte!!! :)
Tehát az ott leírtakat követve meg lehet csinálni!! Ennyi...:)) -
Terrorista
senior tag
Nem kell semmiféle folyamatot kilőni!!!!!! Nem olyan buta az a Linux!!!
Elég ha belépesz egy másik karakteres terminálba #rootként és beírod az init 3
parancsot!
Ugyanis ilyenkor 3-mas futási szintenre vált vagy indul el és ez alatt nincs X felület!! Ha volt
akkor meg leállítja és ezt mindet maga csinálja nem pedig kill-el megölöd a folyamatot!!
Egyszerűen mikor elindítod a Linuxot akkor ne lépj be grafikus felületre hanem egyből válts át
valamelyik karakteresre és rootként be és parancs kiad! És utána próbáld meg telepíten i amit
akartál.
Ennyi az egész!
Ez a jel | az ALTGR-W vel érhető el... Ez ún. pipejel ami parancsok összefűzésére szolgál...
Sok sikert! -
Terrorista
senior tag
''Kb. 2 hete próbálok linux alatt képet(3D)csiholni a Gf4Ti4200as ba,meg hangot az alaplapra integr. hangkártyámba(nforce2)pontosabban,A7N8X.
.rpm,pkg,tar.gz,sorolhatnám a végtelenségig...''
Üdv!
Én is nforce-os alaplapi hangot használok és alapból müxik a SuSE 8.2 alatt...
Asszem csak a hálókártyát nem akarta használni pedig felismerte, de leszedtem az nVidia honlapjáról egy .rpm-et. Föltettem és müxik már az is..:D
Egyébként abit NF7-S v2.0 alaplapon van, de gondolom ez nem befolyásol semmit, ugyanaz az MCP hangvezérlő van a lapon, vagy tévedek?:F
A videókarihoz nem tudok mit mondani, de majd megkérdem hétfőn a Linux-ot tanító tanáromat mi a teendő ez esetben.. Ő nagyon ért hozzá..:))
És ha tud valamit segíteni majd beröffentek ide egy pár sort.
Jó lenne mert akkor Én is kisérleteznék az ATI 9600XT-mel.. :))
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest