- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba 1
csendes tag
A problémám:
Van egy windows 98 telepítő cd. Berakom az óvasóba és nem akar bootolni. Úgy érzékeli mint egy sima cd. Tudtok segíteni? -
td
senior tag
Nem teljesen ide vág, de NT-t másoltam át régi vinyóról ''cakkumpakk'', kiírtam egyebekkel DVD-re, aztán most nem lehet törölni az olyan file-okat, mint pl. a ''31 floppy.lnk'', meg hasonlók, mert file not found-ot kapok.
Ilyenkor mi van? Mert formázni most nem tudok... -
sh4d0w
félisten
Ezt nézd meg: Bővebben: link. Itt a csávó egy All-In-One DVD-t csinált, amin van 98 is. A 95 IMA-állományának elkészítése teljesen hasonló...
-
L3zl13
nagyúr
Sehogy. (Illetve valahogy biztosan lehet, de nem tom hogy.)
Szóval van egy 200MB-s particiód, rajta egy működőképes win95-tel? Be lehet bootolni ezt a 200MB-s particiót?
Akkor elvileg Neronak megmutatod ezt a logikai meghajtót, hogy ebből csináljon neked egy bootolható CD-t. Ilyenkor nem kér image fájlt szerintem. (Kipróbálni nem tudom, mert nincs kis méretű particióm.)
De mint írtam fentebb szerintem úgysem fog bebootolni a windows CD-ről, mert nem írható, szóval... -
Mag
senior tag
Egy win 95 ös op rendszert szeretnék CD re kiirni ,és arrol bootolni.
Norton Ghost 2003-al nem lehet, az nem megy w95 alatt.
Neroval meg nem jön össze ez az IMA fájl létrehozás.
Vki help !
thx -
Rocco
csendes tag
Oksi, ezt vágom, hogy a cd boot részében kell lennie a cuccosnak, sikerült is oda rakni, kész is a cd.
Reboot után mégsem megy.
Írja, hogy megtalálta a boot részt. OK
És ennyi innen, nem megy tovább.
De a következő probláma az, hogy a Ghost 2003 at kell használnom, nem a 7,5-öst. A 2003 2db boot floppy-t csinál. Ilyenkor, mi a megoldás? Mert a Nero, csak 1db floppyt tud a boot sector-ba másolni. -
cornelius
tag
Nekem egy picit bonyolultabb problémám van:
Hogyan lehet a floppy méreténél nagyobb boot partícióval bootolós CD-t csinálni?
Tehát, hogy világos legyen: nincs ilyen méretű (10-20 Mbyte-os) partícióm, de az anyag, amit a oda akarok tenni az kb. ennyi. -
Rocco
csendes tag
Sikerült!
Beolvasta! -
sirály12
őstag
Szerintem néró. Nekem sikerült vele ugyanez.
A kislemezt ő beolvassa. -
Rocco
csendes tag
Írható logikai meghajtó!
Na! Ez az ahogy nem megy. Mert ezek után a Nero egy cd-képfájlt keres. Ez nincs meg. Ezért kellene a kislemezből egy *.IMA fileot csinálni.
Egyébként, egy Norton Ghost image cd-t szeretnék csinálni, ami Floppy nélkül boot-ol. -
Rocco
csendes tag
Hella!
A feladat a következő.:
Adva van egy 1,44-es boot lemez, melyet szeretnék egy cd-re írni, olymódon, hogy ez a cd lemez tudjon boot-olni. Hogyan csinálhatnám meg ezt?
Próbálkoztam a Nero-val, de nem sok sikerrel, mert a kis lemezről nem tudok *.IMA file-ot csinálni. E file nélkül, nem lehet boot cd-t csinálni. Vagy?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest