- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
norbiphu #184 üzenetére
Szerintem azt válaszd, amihez jobban értesz, mert inkább az határozza meg majd az alkalmazásod teljesítményét, nem a két platform közötti teljesítménykülönbség. Egyébként alkalmazásoktól függően elég változó az egymáshoz viszonyított teljesítményük, de nagyjából egyforma teljesítmény érhető el velük. Ahol esetenként nagyobb különbség van, az a gyári osztályok megvalósításainak különbségében keresendő. (általában)
-
Lortech
addikt
válasz
S.P.Q.R. #123 üzenetére
A gui leírásához (modell + viselkedés) nincs köze a visual studios xml-nek. Konkrétumot nem sokat írtatok, de ha nem ismerem a témát, úgy tűnt volna, hogy erre használatos (mint pl WPF + XAML-nél), közben meg nem. Erőforrások tárolására: lokalizáció, képek, szövegek, hangok stb. Akár egy konzolos alkalmazásnál is.
Én legutóbb az aláírásomból elérhető programhoz használtam xml-t, a prohardveres privát üzeneteket mentettem xml-be. Ilyen feladatokra pl. tökéletes és feleslegesnek tartottam egy mini adatbáziskezelőt hozzácsapni a programhoz.
Még objektumok sorosításához, webszolgáltatásokhoz használom remoting kapcsán a szakdogámban.
Aktív témák
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest