Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
bajzal #47613 üzenetére
Szerintem csinálni a legkönnyebb. Anno Mercutio-nak készítettem vagy 3 darabot. Jó másfél óra alatt megvolt. Csak flex, lemezdarab, meg türelem kell hozzá. Méreteket találsz az egyik galériámban.
-
BlackSoft
addikt
válasz
bajzal #47613 üzenetére
Én nem tudom, nem volt még ilyen tápom. Szvsz beba***arintanám úgy ahogy van, és jónapot
Legalábbis, ha alsó tápos házról van szó... Amúgy meg vegyél egy normális ATX tápot... Azok a kicsik nem túl nagy teljesítményűek, szóval 10k-ból lenne egy normális tápod.
(#47617) Grózi: Lehet hülyeséget mondok, de az én tápomat, és a kábeleket elnézve, ha a 8pinesról levágnám a 6pin utánni 2-t akkor egy sima 6pinest lehetne alkotni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest