Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
válasz
djtooomi #6042 üzenetére
sztem nem mert olyan szép fényes!
amugy a tápot tényleg ki kellene cserélni. nem is értem beleöl az ember csomo lét és 10-15kt nem tesz hozzá hogy egy normális táp legyen a gépben...
meg sztem amennyiért vete azt a codegen házat annyiért vehetett volna egy jobb coolermastert is amiben alapbol van házventi nem pedig az ami most benne van... :S nem beszélve arro lhogy sokkal szebb lenne
OFF: senerithez ma se érkezett meg az antec ház szállítmány
-
eisento
addikt
válasz
djtooomi #6010 üzenetére
én viszont lecserélem mivel ha beteszem a winyokat a helyére olyan borzalmas hangot ad ki a ház hogy csak nah
és elhiheted nekem rohadtul idegesít! most az 5.25-ös helyre van cipőfűzővel felkötve...
mármint a winyo
amugy valoban nem lenne rossz házikó
"kábeleket jól elvezetted" hát csak nem ugy ahogy én szeretnémde ahogy antec-et néztem sokminden nem fog látszódni max pici a kábelekből.
majd leülök és nézegetem sokáig hogy na hogyan is csináljam
hogy rendezzem el stb. még annyi hogy nem tudtok olyan boltot ahol olcso a p182 és nem kell rá várnom 2 hetet? és futárral házhoz is tudják küldeni? Szolnokra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged