- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
radi8tor #45130 üzenetére
Mondjuk az nem tudom, hogy mitől OFF, hogy a régi gépeit megmutatja. Hiszen a "Hogy is néznek ki gépeink?" kategóriába tökéletesen beleillenek a képek.... Na jó a LAN partis, meg a VGA az tényleg OFF. Megkövetlek.De hogy ON is legyek. Én most leporoltam egy régi házamat és ebbe költözök most be ismét. Jövő héten lesznek már képek is, mert most nincs nálam semmi értelmes fényképező. Újra elegem van a kommersz cuccokból (időnként előjön belőlem
), ilyenkor készítek gyorsan valami kis kuckót. Az már most biztos, hogy átalakítom, mert jelenleg túl nagy batár a ház egy uATX laphoz, mindenképp kisebbre szabom, mint a Core 1000.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Suzuki topik
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged