- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
radi8tor #45130 üzenetére
Mondjuk az nem tudom, hogy mitől OFF, hogy a régi gépeit megmutatja. Hiszen a "Hogy is néznek ki gépeink?" kategóriába tökéletesen beleillenek a képek.... Na jó a LAN partis, meg a VGA az tényleg OFF. Megkövetlek.De hogy ON is legyek. Én most leporoltam egy régi házamat és ebbe költözök most be ismét. Jövő héten lesznek már képek is, mert most nincs nálam semmi értelmes fényképező. Újra elegem van a kommersz cuccokból (időnként előjön belőlem
), ilyenkor készítek gyorsan valami kis kuckót. Az már most biztos, hogy átalakítom, mert jelenleg túl nagy batár a ház egy uATX laphoz, mindenképp kisebbre szabom, mint a Core 1000.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Router gondok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest