- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte #83540 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ, sokat tanultam
tőletek, így már jobban átlátom ezt a rendszertna meg azt is hogy nem szabad kipróbálnom egy sima hangszóróval. Próbálom valamelyik lehetőséget megoldani, ha sikerül előtte mindenképp fogok írni
-
válasz
Donki Hóte #83534 üzenetére
Semmire sem szeretném használni, kaptam. Azért szeretném tudni hogy jó e? Mert szeretném eladni.
-
válasz
Donki Hóte #83529 üzenetére
Sajnos nincs trafom amivel kitudnám így próbálni.
-
Nagyon szépen köszönöm nektek a válaszokat
már abból is látszik amit írtatok mennyivel okosabbak vagytok mint én, továbbá abból is hogy valamit nem is értettem meg belőle. Igazából halkan teljes jó ha kitudom próbálni, csak annyit szeretnék tudni hogy működik . Van kettő darab 700w os Passziv ládám , de félek kárt teszek benne ezért nem mertem kipróbálni még halkan sem. A többi láda meg mindi aktív, így más lehetőségem nincs. Akkor végül is ha kipróbálom kis hangerőn elvileg nem lesz baj? Tényleg csak a hangfalat féltem az erősitőre nincs szükségem, csak szeretném tudni hogy jó, és akkor eladnám. Köszönöm
-
Sziasztok! Elnézést ha rossz helyre írok, de nem találtam megfelelő topikot. Gondolom itt sok emberke van aki jártasabb elektronika terén mint én, ezért hátha valaki tud segíteni. Annyi a lényeg hogy került hozzám egy Castone CPA 100H 100v erősítő. Szeretném tudni hogy rendben működik e? Sima 8ohm-os hangfallal kipróbálhatom? Nem teszek kárt semmiben? Nem igazán vagyok képben a 100v rendszerrel, azt tudom mire való, hol használják, és azt is hogy van hozzá 100v sugárzók. De egy próba erejéig meg lehet nézni egy sima hangfallal? Köszönöm szépen a választ
-
válasz
DonThomasino #81403 üzenetére
Köszönöm szépen, utána nézek.
ekkold
Nagyon profi lett, viszont sajna az én tudásom kevés hozzá hogy ilyet épitsek
-
Sziasztok! Szeretném a segitségeteket kérni forassztó gép terén. Annyit sikerült megtudnom, a weller mint márka ami jónak számít. Viszont rengeteg tipus van, tudnátok ajánlani , melyiket vegyem? Hobbi szinten foglalkozom javítással, mikrokapcsolok, poti csere és hasonló dolgok. Azt sem tudom állítható forrasztó állomást vegyek ? Vagy csak egy sima pákát? Jelenleg egy 2eft-os páka van azzal is elvagyok, de gondoltam veszel egy normálisat. Nyilván nem a legdrágább kellene, de annyira nem ár szerint vásárolnék. Egy olyat szeretnék, amit sokan használtok, és garantáltan jó vétel, és sok mindenre meg felelő lehet. Nagyon szépen köszönöm
-
válasz
Dr. Szilikát #79468 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
mezis neked is köszönöm szépen
-
Sziasztok! Lehet nem jó helyre írok,ha így van elnézést kérek. Igazából nekem csak annyi kérdésem lenne,müszaki cikkeknél a müanyag alkatrészeket ,pl fogaskerék,görgők stb.. mivel kenik? Gyárilag valami fehér kenőanyag van,de nem tudom mit is vegyek pontosan? Szilikonzsír? De abból is van 100 féle. Esetleg tudtok ebben nekem segíteni? Elég sokat kerül hozzám olyan eszköz ,amiben kis görgők vannak, és azon forog egy úgynevezett jog. A kis görgök bevannak pattintva egy müanyag ágyba, és ott szokott lenni a felfogatásuknál ez a fehér anyag. Ha ez nincs, hangos a görgő ahogy forog. De találkoztam már ,fogaskerekek is ezzel a fehér kenőanyaggal. Köszönöm szépen a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest