-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
turbolali #9656 üzenetére
Hát ilyen komplex működést szerintem csak mikrokontrollerrel tudsz megcsinálni.
Én épp ezt tanulom (egy Atmega 128-on keresztül), most csinálok hozzá 7 szegmenses kijelzőt (erre kérdeztem az előző hsz-emben is).
A félév végére megcsinálandó nagyfeladat (ami kiváltja a ZH megírását, legalábbis a leggyorsabb 20 embernek) pont egy digitális óra, ébresztővel, esetleg stopperrel.
Ez alapján valószinűleg a te problémádat is le tudnám programozni - és még esetleg érdekelhet is majd a dolog gyakorlásnak
Az elektronikai rész meg még egy külön kérdés, de itt az nem tűnik túl bonyolultnak.jó lenne valami kimenet, amivel a 7 és 3 másodperces számlálás jelzését továbbítani lehet valami külső hang és fényforrás felé
Itt mire gondolsz ?
A "6 sorozatban leadott 5 lövés" befejezése után jelezzen ?
Egy sorozat gondolom egyben, jelzés nélkül megy, és akkor minden sorozat kezdésénél; és az összes(6) sorozat befejezése után kellene jelzés ? És a sorozatok közti, és a befejező másmilyen hang legyen ?A figyelmeztetést Piros és Zöld LEDdel gondoltam
Mennyire van sötét a lövészet helyén ? Mert ha világos(akár pl. szabad tér), akkor lehethogy elég nagy fényerejű led kell. Illetve ha csak egy meghatározott irányból kell láthatónak lennie, akkor simán kis sugárzási szögű is elég lehet.
Illetve ezt milyen távolságból kell látni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged