- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
Nos, délután mértem és meglepő eredményt kaptam. Kicsit sötét vagyok a témában ezért részletes leszek: multimétert diódaállásba tettem, összeérintve a pirosat és a feketét az "1" helyett "0"-t kaptam. utána a 3 vezeték bármely három kombinációjának összeérintésekor nem kaptam "0"-t. Ezek szerint már "jeltelenül" jön be a kábel a lakűsba, vagy tegyem a multimétert áramerősség állásba és mérjek vele azt?
Köszi a türelmet!!! -
Attix70
aktív tag
2 vezetéken megy a beszéd és a maradék az egyik beszéd vezetékhez kötve kapunyitó. Multiméterrel kellene megmérni a vezetékeket. Kapunyitó vezeték ha nyomjuk a nyitó gombot akkor az egyik beszéd vezetékhez képest zárlat (ez aminél zárlat lesz az újnál a 3-as pont), így már megvan a kapunyitó vezeték (ezt meg kellene jelölni ez lesz az újnál az 1-es pont). A fent maradó 2 vezeték a beszédé. Az újnál a 3-as és a 6-os pontra kell kötni a beszédet. Az 1-es a kapunyitó pontja (itt lehet egy kis gond mert alapba úgy van bekötve, hogy a 3-ast és a 6-ost rövidre zárja. Van a panelon egy J1-es átkötés, azt át kell vágni).
(#63184) Brandynew
A hangot a lenti központ állítja elő, ha lecseréled a beltérit akkor is azonos lesz a hang (ha egyáltalán kompatibilis az eredetivel, analóg vagy digitális)
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Revolut
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest