- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
BenyaHD #53082 üzenetére
Most teljesen összevisszaságot írsz.
Egyszer microUSB-n akarod tölteni, utána meg nem azon.
Ebbe csak akku kell és készen van.csabyka666
Nem olyan rég volt páka mizériám, a lényege, hogy Fahrenheit félét vettem ami egy rakás szar.
Aztán vettem régi SMA-t, ami eddig és most is tökéletesen működik.
Ráadásul jobb hatásfokú, mert míg 30W-os SMA, addig Fahrenheit csodának kell 50W. -
-
kmisi99
addikt
válasz
BenyaHD #53084 üzenetére
Hasonlónak tűnik bár 10x drágább mint a két kis cucc amit linkeltem összesen.
Fizikailag szerintem nincs nagy eltérés. Na meg épp azért mert két kis külön cucc jobban rendezhető. Félni nem kell tőlük. Filléres cuccok valóban, de működnek, elég sokat vettem már, nem volt gond velük. Annyi hátrányuk van, hogy nem adnak ki annyi hű de nagy áramot, de most az Lenovo kis 1000mah akkuját max 2 óra alatt ez is telenyomja.
-
kmisi99
addikt
válasz
BenyaHD #53079 üzenetére
Esetleg valami ilyen. [link]
Ez az áramkör stabil 5v ot állít elő, ráforrasztasz egy micro usb kábelt a kimenetére, a bemenetére meg azt az akkut ráforrasztod és akkor máris egy mini powerbank szerűség lesz az akkudból. Viszont akkor már egy ilyen is kellene [link].Ez meg egy töltésvezérlő a kis külső akkudnak, cellavédelem van rajta, semmiképp nem engedi 5V alá merülni megszakítja a negatív ágat, szóval nem tudja majd halálba meríteni az akkut. Az első áramkörnek lehet lesz üresjárati fogyasztása, ezért egy kis kapcsolót nem lenne rossz ötlet beforrasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged