- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
zharkanyi #76829 üzenetére
Digitális tankönyvtár ?
Az ügyfélkapun bejelentkezve mintha lett volna valamilyen tankönyv fül. -
válasz
zharkanyi #76826 üzenetére
Köszi, ez nekem pont jó lesz így.
Elég sok diszkrét alkatrész van itthon a listáról, meg breadboard, jumper kábelek, azzal nem lesz olyan könnyű, de pár kapcsolást összerakok a gyerekekkel (ha el tudom őket rángatni a számítógép elől...).
Közben kutattam, és úgy találtam, hogy ugyanezt a készletet Elenco (és még ki tudja hány féle) néven árusítják, az inventory meg az útmutató a stimmel. A tiédhez is egy ősrégi WINSCOPE.EXE nevű, 1997-es programot adtak CD-n?
Kérdés: a hangkártyák LINE IN bemenete ugye 1V-os jelszintet vár?
-
válasz
zharkanyi #76816 üzenetére
Megnéztem, mi ez a Boffin 750, és az útmutatót le is lehet tölteni (tényleg elég fura nyelven íródott). Tudsz valami leltárt mutatni nekem, hogy pontosan milyen alkatrészek vannak a készletben? Akár privátban is, hogy ne ide offoljunk. Kedvet kaptam hozzá, hátha meg tudom vele fertőzni a gyereket.
Ha jól látom, van benne hangkártyás oszcilloszkóp meg hozzá való program. Kérdés mindenkihez: sokszor jól jönne nekem is oszcilloszkóp, ha csak ilyen egyszerű is, egy ilyen kapcsolás elég lehet hozzá? -
Tamy
őstag
válasz
zharkanyi #76818 üzenetére
Gyerekkoromból van egy Képes Usborne enciklopédia-fizika-kémia-biológia című könyvem, az elég "dedós" (jó értelemben), tényleg nagyon az alapoktól indul, szerintem az jó lenne neki, de ha bemész egy könyvesboltba, ott is biztosan találsz valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest