Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leweegee
aktív tag
A 15.6-os kijelzők 16:9 képarányúak, 4:3 aránnyal csak 15.0 lehet. De ez csak szőrszálhasogatasból mondom. Akkor marad az első linked, ott minden klappol, 12.1 coll 20 pines csati, 4:3 képarány, XGA felbontás, ccfl csöves, az ára sem vészes. Be lehet mókolni a régi inverteredet, de a fényerőszabályzás az kérdéses, lehet hogy csak 100%-on fog működni.
-
leweegee
aktív tag
A képátló mindegy, 20 pines legyen és ccfl csöves, 4:3 képarányú, XGA vagy XGA+ esetleg SXGA+ (ritka mint a fehér holló!) felbontással. Amit elsőnek linkeltél jónak tűnik, én azt venném, esetleg a másodikat. A 3. ledes felejtős, a 4. nem 4:3 képarányú, az 5. megint ledes.
Esetleg ez [link] -
leweegee
aktív tag
kommentednek az LG-Philips lábas részét nem értem sajna, hogy hogy jön ide bocsi
Amit vettél elektronika az az LG-Philips kijelzővel kompatibilis, ahhoz való, ezt demonstráltam a két kijelző lábkiosztásával, mivel ugyanaz a lábkiosztása mint a te kijelződnek így ez nem lehet gond, mennie kellene. Sajnos úgy tűnik halott az kijelződ.

-
leweegee
aktív tag
Ebben az állásban 5V megy az lcd-re, kékkel jelöltem hogy kellene lennie, próbáld meg úgy, hátha túlélte az lcd. A két lcd lábkompatibilis tehát elvileg ha a tápfesz is jó mennie kell, ellenkező esetben halott az lcd. De ha így is van, nem nehéz beszerezni egy másikat, sok laptop használt ilyet a 2000-es években, sok van bontva is, ha kell segítek beszerezni neked, de előtte mindenképp próbáld meg a sajátodat képbe hozni.
Bocs, közben látom a képedet, más a panel mint a linken. Igen a te panelod jól van beállitva, így 3.3 voltot kap.
Az lcd-d lábkiosztása a

Az LG-Philips lcd lábkiosztása
Én úgy látom minden klappol, szóval mennie kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold