- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
-
ekkold
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Hölgyek, Urak! Eléggé elkanyarodtunk szerintem a hobbi elektronikától, légyszi ne OFF-oljatok tovább. Ha a kamerás témát folytatni szeretnétek, akkor annak megfelelő témában tegyétek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
kicsipapucs #23089 üzenetére
Azt hittem, a furatgalván a lényeg, mert azt kapsz. Ez ugyan nem egy Eagle, de szerintem az elv ugyanaz: lerakok egy pad típusú objektumot (olyan alakkal, amilyennel tetszik), és a tulajdonságainál van egy olyan opció, hogy through pad, ha ezt kijelölöm, mindkét oldalon lesz forrszem, amelynek a mérete - kör alakú padnál - a külső átmérővel lesz egyenlő. Ha nem választom ki a through pad opciót, viszont a belső átmérőjét nem nullára állítom, akkor furat-rétegben létrehozza a belső átmérővel megadott lyukat, de csak azon az oldalon lesz forrszem, amelyik felől letettem a pad-et.
-
And
veterán
válasz
kicsipapucs #23087 üzenetére
Gyártattunk már kétoldalast, és az egyik furat még úgy is galvanizált lett, hogy csak az egyik oldalon volt fólia körülötte. A másik rétegben abszolút semmi (így is akartuk), de a lyuk fala fémezett lett. Nekünk amúgy mindegy volt, hogy azt a konkrét furatot galvanizálják-e vagy sem. Nem tudom, mennyire gyártófüggő, de a tervezőprogramban (Sprint Layout) nem volt erre opció, és tudomásom szerint a gerber / drill fájlok sem tartalmaztak erről infót.
-
sirály12
őstag
válasz
kicsipapucs #23074 üzenetére
Szerintem belefér a témába.
Én használok eagle-t, írd ide mit kellene megoldani, ha tudok segítek, ha nem akkor legalább más is látja.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest