- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- 
			  Mobilarena Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája. 
 Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

DigitXT félisten Ez ma a normatíva? 
 Ennek semmi köze a régen minden jobb volt történethez. El kell fogadni, hogy a savas ólomakkumulátorok speciális karakterisztikával rendelkeznek, és igen, a C20-as teszt nagyjából sz.rt sem ér, de ez is szabvány, amit meg szoktak adni ezeknél. Aztán majd kiválasztod, hogy a te felhasználásodnál mekkora lesz a terhelés, mire számíts. Amennyiben olyan akkumulátorra van szükséged, ami kb. terhelés függetlenül tudja a névleges kapacitását, akkor más kémia felé kell nézelődni, pl. a lifepo4 is jó ebben.  Konkrétan 32700-as cellákat vásároltam, abból építettem egy 8s2p pakkot az UPS-be. (Azért 8s, mert eredetileg 2 db savas akku volt benne sorba kötve, ez váltja ki azt... Konkrétan 32700-as cellákat vásároltam, abból építettem egy 8s2p pakkot az UPS-be. (Azért 8s, mert eredetileg 2 db savas akku volt benne sorba kötve, ez váltja ki azt... ) )
 Nem teszteltem a kapacitását, de elméletileg 12Ah-t tud, ami sokszorosa a savasnak: megfejelve azzal, hogy az átlagos feszültsége is magasabb, Wh-ban még sokkal jobb. Méretben pedig gyakorlatilag befért az eredeti helyre, fél centit emelve a lefogatóján...Szerk: jóval nagyobb beker költsége van egy lifepo4 akkunak, mint amibe a hivatkozott Red Dot akkuk kerültek (2 db). Viszont se önkisülése nincs sok (ez a halálom: ha nincs babusgatva, a savas meghalja magát állásban), se nem számítok gyenge élettartamra, mint amit ez a Red Dot hozott a legutóbb (1,5 év). Miért vettem újra? Mert olcsó volt.  Azelőtt amúgy bevált, több évet ment. Viszont elég az hozzá, hogy ne menjen annyit, ha szétcsúszik a balance. Márpedig szét fog csúszni, ha a két akku kapacitása eltérő... Azelőtt amúgy bevált, több évet ment. Viszont elég az hozzá, hogy ne menjen annyit, ha szétcsúszik a balance. Márpedig szét fog csúszni, ha a két akku kapacitása eltérő... Éppen ezért kezdtem most azzal, hogy meg is mérem, és csodálkoztam rá, hogy ez van, szóval tulajdonképpen igazad van: régen minden jobb volt, akkor még egyformák jöttek egy adott időpillanatban való vásárlásnál, ma meg már összevissza küldenek valamit... Éppen ezért kezdtem most azzal, hogy meg is mérem, és csodálkoztam rá, hogy ez van, szóval tulajdonképpen igazad van: régen minden jobb volt, akkor még egyformák jöttek egy adott időpillanatban való vásárlásnál, ma meg már összevissza küldenek valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Óvodások homokozója
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- Elden Ring PS5 játék
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Konkrétan
 Konkrétan  )
) Azelőtt amúgy bevált, több évet ment. Viszont elég az hozzá, hogy ne menjen annyit, ha szétcsúszik a balance. Márpedig szét fog csúszni, ha a két akku kapacitása eltérő...
 Azelőtt amúgy bevált, több évet ment. Viszont elég az hozzá, hogy ne menjen annyit, ha szétcsúszik a balance. Márpedig szét fog csúszni, ha a két akku kapacitása eltérő...  Éppen ezért kezdtem most azzal, hogy meg is mérem, és csodálkoztam rá, hogy ez van, szóval tulajdonképpen igazad van: régen minden jobb volt, akkor még egyformák jöttek egy adott időpillanatban való vásárlásnál, ma meg már összevissza küldenek valamit...
 Éppen ezért kezdtem most azzal, hogy meg is mérem, és csodálkoztam rá, hogy ez van, szóval tulajdonképpen igazad van: régen minden jobb volt, akkor még egyformák jöttek egy adott időpillanatban való vásárlásnál, ma meg már összevissza küldenek valamit... ekkold
 ekkold