- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Batman2
üzenetére
Egy másik fórumon is leírtam mindezeket, szintén csirkeól ajtó automatizálás volt a feladat.
Ott majdnem lehurrogtak, az egyik kolléga valami 12V orsós tolómotort rendelt elég húzós áron és PIC-es óra vezérelte.
Mikor mondom neki hogy időzítés nem jó mert napi szinten 3-4 perc, évszak szinten 5 órás eltolódások vannak és a fényérzékelés nagyon bevált, meg áramszünet is lehet, akkor sem esett kétségbe.
Rendelt még a PIC-hez egy GPS modult mert ugye áramszünetnél nem tudta a vezérlés hogy melyik hónap hanyadik nap és hány óra is van épp, és gps-en lekérdezi az időt, majd beprogramozta mind a 365 nap napkelte-napnyugtát.
Mikor azt is közöltem vele hogy ugyanazon a naptári napon félóra eltérés is lehet egy felhős-borult-ködös őszi nap és egy szikrázó vénasszonyok nyarán, és ezt meg is tapasztalta, akkor kiegészítette egy fényérzékelővel.
Hát ez is egy megoldás, ha hobbizni akar valaki.Köszönöm az elismerést, jólesett.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold