- Elindult a One UI 8 frissítés
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Nem a halmazállapot számít (van már mindenféle), hanem elektronikai célra ajánlott legyen a gyártó által.
Például a gyanta természetes állapotában lehet savas is, ezáltal kiszámíthatatlan, de amit elektronikai célra forgalmaznak, azt már a gyártó bevizsgálja, savtalanítja, vagy pontosan nem tudom, de úgy már vállalható. De így sem állítom, hogy én például nagyon félnék a natúr gyantától, van is nekem. Célfüggő is, hogy mire merem használni.
Az óngolyókat tartalmazó ónpaszta folyékony egyébként (vagy mondjuk, hogy határeset), már amíg ki nem szárad a tárolás során. Leteszünk egy darabot és szépen elfolyik, amikor még jó. Később is felhasználható ugyan, de már egyre korlátozottabban. Ajánlatos légmentesen zárható edényben tárolni (plusz fóliával is betekerem), úgy viszont elég sokáig folyós marad.
#83763 tlac
Gyakorláshoz nincs sok jelentősége, alkohollal is lemosható, vagy nagyon jó az Alkonek vízmentes denaturált szesz például. Utóbbi többféle célra is kihasználható, ezért sem árt, ha van kéznél.
Forrasztó paszta és ónpaszta, ha megnézzük, így is látszik a különbség (ha akadnak is keveredések):
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- MacBook Pro 13" M1 (2020) 8GB RAM / 256 GB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold5 /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / AKCIÓÓÓ!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest