Hirdetés
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
akkor is kellene drótozni a trafók mellett/közt, az előlapra a potikat, banánhüvelyeket, fesz/árammérő műszert...
Ha már annyira hajszálhasogatunk, akkor a potmétereket kábelezd árnyékolt kábellel, banánhüvelyeket, műszereket már nem fog befolyásolni a "szórt tér".
...vagy ezzel sikeresen meg is sütném?
Ez attól függ, mekkora teljesíményt szándékozol maximálisan elfűteni a tranzisztorokkal (egyenirányított feszültség mínusz minimális kimeneti feszültség és az egész szorozva a maximális árammal). Amikor bordát írtam, nem képzeltem feltétlenül valami rettenetre, hanem bármire, amire a tranzisztorok szerelve vannak. Figyelj a tranzisztorok szigetelésére, ha a tokok nincsenek a földpotenciálon (valószínű nincsenek, ekkor kell a csillámszigetelő alátét), sima felületre kell szerelni és rendesen pasztázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest