Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Egy próbát megér...
Tehát van egy magyar nyelvű levelezőlista-család, teljes nevén a Hollósi Information eXchange, azaz a HIX Bővebben: link. Ha jól emlékszem, valamikor 1990 körül kezdődött a TIPP-pel, majd ebből egyre több lista levált. Mára egy igen népes család lett. Kb. 8 éve HIX-ezek én is, jelenleg 6 listát járatok: TIPP, MOKA, GURU, KONYHA (ennek én kezdeményeztem a nyitását), MOBIL, RANDI. De ennél sokkal bővebb a lista. Nálam is dinamikusan szokott változni a kért listák száma.
Minden nap jön 1 digest levél, tehát az előző napi hsz-okat tartalmazó összesítés. Nem egy túl gyors, viszont gyakran nagyon ssegítőkész. Nekem eddig nem sok olyan problémám volt, amit nem tudott volna megoldani valaki. Vannak moderált és nem-moderált listák, napi sorlimittel. Vannak listakezelő progik Linux és win alá is, ami sokat segít a válaszolásban. Aki jobban szereti a fórumnál a kicsit lassabb, de gyakran tartalmasabb ötletbörzét, annak tudom ajánlani. A fórumot nem helyettesíti, hanem egy más típusú segítség-lehetőség.
Vannak itt még aktív HIX-esek? Egy néhányról tudok, de kiváncsi vagyok, hogy hányan is vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Borderlands 4
- Exkluzív órák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Vírusirtó topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest