- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- WWDC 2025: Új funkciókat kapnak az AirPods fülhallgatók
- iPhone topik
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
A 40a4bg tényleg a legolcsóbb kategória, az is csoda, hogy tudja a HDR-t. Teszteltem azért direkt (meg mert még sose volt HDR-es TV-m) és valóban látni olykor némi extra hatást a filmekben. De ez kb, annyi, hogy azok a dolgok, amiknek "világítania kell", azok tényleg világítanak (nap, hold, villanykörte, színes neonfények, ilyesmik). De teszteltem olyan filmmel is, amiben alig van ilyesmi és alapból elég egysíkú a képi világa (Pale Blue Eyes) és ott már szinte semmi különbséget nem láttam az SDR-es verzióhoz képest. Jó, lehet mondani, hogy ez a TV meg ennyit tud HDR szinten, de én inkább úgy vagyok most vele, hogy a HDR "jó ha van" és inkább legyen akkor a HDR-es verzió, de annyira nem nagy szám, hogy sírni kellene utána, ha éppen nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest