Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
A 40a4bg tényleg a legolcsóbb kategória, az is csoda, hogy tudja a HDR-t. Teszteltem azért direkt (meg mert még sose volt HDR-es TV-m) és valóban látni olykor némi extra hatást a filmekben. De ez kb, annyi, hogy azok a dolgok, amiknek "világítania kell", azok tényleg világítanak (nap, hold, villanykörte, színes neonfények, ilyesmik). De teszteltem olyan filmmel is, amiben alig van ilyesmi és alapból elég egysíkú a képi világa (Pale Blue Eyes) és ott már szinte semmi különbséget nem láttam az SDR-es verzióhoz képest. Jó, lehet mondani, hogy ez a TV meg ennyit tud HDR szinten, de én inkább úgy vagyok most vele, hogy a HDR "jó ha van" és inkább legyen akkor a HDR-es verzió, de annyira nem nagy szám, hogy sírni kellene utána, ha éppen nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest