- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
inkab
aktív tag
válasz
contacter #10 üzenetére
A fent említett progik mutatják, de lehet olyan is amelyiknél kézzel frissítgetni kell, nekem pl. ezzel a táppal a +5V betonstabil 5-ön van mindig. A +12 szokott változni, az 11.65 körül mozog, de nem vészes mértékben.
Egyébként nekem is atomhalk, stabil, és meg vagyok elégedve vele maximálisan... -
inkab
aktív tag
Rádugod egy üres alaplapi ventilátor csatira (általában van egy a procitól nem messze, erre van dugva a proci venti, meg szoktak még rakni az agp köré, alaplapi chipset mellé, vagy a lap felső részére pont a táp miatt... A tápon egy olyan venticsati van tulajdonképp, amire nincs bekötve a 3 szálból az, amin az áram menne, csak az, amin a fordulatszám jelet veszi az alaplap.) Nekem is ilyen tápom van mint neked, nállam általában 750rpm és 1000rpm között változik a fordulatszám a hőmérséklet fügvényében. Everestel, motherboard monitorral és egyéb rendszer monitorozó progikkal tudod nyomonkövetni, illetve a bios-ban is mutatja.
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Dune: Awakening
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fűnyíró topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Villanyszerelés
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged