- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magyar Atom
csendes tag
Nos, egy 3 órás szívózás következtében úgy néz ki, hogy legyőztem Bill Gatest pasziánszban, és egy félbruteforce megoldás után annak rendje-módja szerint visszaindult a régi, szép windóz
. A megoldás annyi, hogy a működő boot.ini-jét felpakoltam egy flopira (meg persze ott volt az ntldr meg az ntdetect.com is), aztán a bootban kilőttem a primary master szerepét betöltő régi meghajtót, rajta az új ikszpével [auto->none]. Ezután CD be, konzol elő, és átmásoltam a boot.ini-t a másik meghajtó gyökérjébe. Egy resetet követően a beállított, régi windows kérdés és kötekedés nélkül bejött. Ezek után töröltem a régi meghajtóról a "javító"-windows-t, majd a bootban visszakapcsoltam primary masternek [none->auto]. És láss csodát: a gép kerepel minden gond nélkül
-
Magyar Atom
csendes tag
Nos emberek, üdvözlök mindenkit. Nyilván nem véletlenül vagyok én sem itt... Nos, az alaphelyzet a következő (nem írnám le, de már mindent végigzongoráztam, és az én szép(?), mindenre jólbelőtt windózom még mindig mély hallgatásba burkolózva fekszik a meghajtón...
) : rendelkezem kettő darab 80 gigás HDD-vel, egy volt a gépben alapból, egyet meg később vettünk hozzá. Erre az újra felpakoltuk az ikszpét, aztán működött, tehát örültünk. Egészen mostanáig, mert sikerült valamit úgy letörölni a RÉGI meghajtóról (amin akkor már nem volr oprendszer), hogy az ÚJon lévő XP a klasszikus üzenettel tért vissza. Átolvastam a mindenféle itt szereplő okosságokat, ki is próbáltam (majdnem) mindet (a fixmbr megijesztett azzal, hogy eléthetetlenek lesznek az adataim, akkor meg már mindegy, ha újraraknám). Annyiban szerencsés vagyok, h mivel két winyó van, rögtön fel is pakoltunk a régebbire egy XP-t, úgyhogy azzal tudok operálni. Fixboot volt, az új (a továbbiakban D: ) meghajtón szerepel az ntldr, az ntdetect.com és a boot.ini is. Bcupdate, bcupdate2 is simán lement, és még mindig nem hajlandó bebootolni a régi wint, mindig az újat veszi elő. Ha átírom a boot.ini-t, hogy a D:-n keresse a dógokat, akkor kiírja azt a féloldalas szöveget, melynek rövid lényege annyi, hogy ez nem jó. Ha valakinek van még valami ötlete, megköszönném, sőt meg is teszem előre is
.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest