- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
Aktív témák
-
phoenixke
tag
Akkor most egy kicsit komolyabban. Rögtön tudtam, hogy ez a topik nem nekem való :DD. Nem úgy szoktam írni ahogy az előbb tettem, meg lehet nézni a hozzászólásaimat, de azért túlzásba sem viszem. Tudomásul kell venni, hogy sok embernek rossz a helyesírása, mivel a reformkortól kezdve egészen napjainkig nyelvújítóink és nyelvészeink így gondolták megőrizni nyelvünk sajátosságait. Ha visszaemlékszel az általános sulis osztályodra, akkor arra is emlékszel milyen sok embernek volt kifejezetten rossz helyesírása, sokkal többnek mint egy bármilyen átlagos európai nyelv általános iskolájában. A dolgot megnehezíti a billentyűzet önmagában is, nem beszélve a sok kiosztásról. Én örülnék ha csak egyféle billentyűzetem lenne, de ezt a leggyakrabban használt laptopot is folyton váltogatnom kell magyar-angol között, mindez német kiosztással. Az sem egy utolsó szempont, hogy mindez egy fórum vagy egy chat, aminek megvan a maga cyberkultúrája. Itt gyakorlatilag az is írhat helytelenül aki amúgy nem teszi, mert lehet ő ettől érzi szabadnak magát.
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest