- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
-
rdi
veterán
válasz
ShadowLord #20 üzenetére
Boldog ember ... :))
-
-
rdi
veterán
-
X-COM
nagyúr
szerintem meg elég hasznos
-
Csocso
csendes tag
Szerintem ez a rendszer vissza állitó nem jó semmire!
Format C: ez mindent frankón vissza állit! -
rdi
veterán
válasz
ShadowLord #15 üzenetére
:)))))))))
yo
[Szerkesztve]
ha én akarok egy hagyományos smájlit, akkor a PH progija miért írja át:
: - ))))
[Szerkesztve]
De azért engem ez érdekel - ezek szerint az egész rendszerpartíciót helyre állította? a dokumentumok könyvtárat is? Kijelölés nélkül?
[Szerkesztve] -
Nos visszaállítottam a rendszert és annak ellenére hogy nem volt látható a visszaállítás menüben a c: meghajtó visszaállította a kiválasztott napra!Na most mondom widows ufó csoda:DDD
-
-
rdi
veterán
válasz
ShadowLord #12 üzenetére
Ja bocs tényleg most visszaolvastam.
Ha a rendszered a C-én van, akkor a visszaállítási pont egy bármely lehetőség szerint mentett rendszert állít vissza, de nem helyettesíti a biztonsági másolatot.
Vagyis a rendszerindítók, a reg stb. helyre lesz állítva ha pl. valami gyepű hardverdrivert teszel fel (vagyis nem kell senyvedni mint 2000 alatt, hogy leszedd), szeretné az MS.
De egy teljes rendszer biztonságához (pl. egy igen jól működő konfighoz) kell a biztonsági mentés. Vagy ha az nem tetszik, akkor Ghost, vagy drive image.
Sztem.
A windózer biztonsági mentésekor pedig a rendszeren túl Te állítod be, hogy miről szeretnél mentést nem? -
-
rdi
veterán
használj inkább biztonsági másolatot.
Egyébként a rendszered a C:-én van vagy a D-én? -
Mevan mi a baj a C: is és a D: is elsődleges partíció valószínű ezért nem akar működni!Akkor mi a megoldás!
-
-
X-COM
nagyúr
válasz
ShadowLord #7 üzenetére
jobbklatty a c meghajtón, aztán biztonság fül
-
-
X-COM
nagyúr
nem lehet, hogy a system le van tiltva a c:-ről?
-
sirály12
őstag
válasz
ShadowLord #4 üzenetére
Ez esetben passzolok. Asztem kevés a szabad hely.
-
-
sirály12
őstag
válasz
ShadowLord #2 üzenetére
Mennyi szabad hely is van azon a bizonyos c:\| megjajtón?
-
Na ne basz...ok már ki velem tudorok ide gyorsan kaptok egy sört ha megoldjátok a problémát!!!!:O:O:O
-
Nos az a baj hogy ez a figyelő pont a lényeget nem figyeli a a fő partíciót a C:-t és nincs is benne a listában!Hogy tudnám felismertetni a win-el:F:F:F
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest