- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
bizi990
senior tag
Pont ma volt egy ilyen. Szereltem a gépet és bekapcskor akkorát csippant, majd dobtam egy hátast :))
Vagy fülhallgató van bent vagy ki van kapcsolva a hangszóró, nem sűrűn találkozom ezzel, nem zavar.
Speaker rá van nyomva az alaplapra? Belenéztem a deszka füzetébe, a jumperkiosztásnál nincs ilyen, nézd végig a biost vagy a lapot, hátha találsz beállítási lehetőséget vagy egy jumpert, kivezetést.
Belenéztem a bios leírásba:
PowerManagementSetup->Hot Key Function As
->Hot Key Power on Function (This option allows you to set the Hot key functionality to power on the system. (ezt próbáltad a bill bekapcshoz?)
Mixer: gondolom xp később kezdi el beindítani a drivereket és addig nem tudja elindítani, wait-be kerül.
bizi -
McCoy
tag
Amúgy a lap szerintem közép kategóriába van, ha a memória szinkronra van állítva akkor egész gyors, ezen kivül én kicsit meg hackeltem, raktam a northbridge-re egy szép nagy titan chiphűtőt, és átkötöttem toms hardware modra, hogy 2.2V-ig lehessen vcore-t állítani, sztem jó kis lap, már csak olyan bios kéne amibn több fsb állítási lehetőség van
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 RAM modulok
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged