- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
McCoy
tag
Moderátor(ok)!?!?!?!?!?!?!?!
-
McCoy
tag
Moderátor(ok) plíz nevezzétek át ezt a topicot ECS K7S6A tpoicnak, thx
-
McCoy
tag
Lenne egy nagy kérdésem, havernak kezeli az ATHLON XP-t az SD memóriás alaplap, ez, hogy lehet, nem csak DDR-es lapok kezelik az XP-t??????? :S
-
McCoy
tag
''A Tbred-A sem volt mar zart a szorzo (nekem volt olyanom is), de ezt a funkciot NEM minden lap tudja lekezelni'' na ez egy oltára nagy bolondság mert ha utána olvasol a SOCKET A-s cikkben akkor tudnád, hogy az L1 hidak ha nincsenek összekötve akkor az alaplap nem tudja kezelni a szorzót, máskülönben az AMD cégnek is megérte volna, hogy mondjuk egy ASUS blablabla lappal te tudod állítani a szorzót minden nyisz-nyesz nélkül, még egy ABIT-al nem biztos :D
-
McCoy
tag
a STEPPING 1 valszeg az első konstrukcióra utal, tehát palonimo, de az aida kiírja pontosan, még a proci mag méretét is megmondja tedd fel azt nézd meg, de ha tbred A akkor sem mentél tovább, mert az is szorzó lock-os azt is unlockolni kell, csak a tbred B ami unlock szorzós alapból :(
-
McCoy
tag
Igen, sjana palonimo-nál eléggé öszetett, és nehéz feladat a szorzó unlock-olás, itt leírják az egész műveletet, és gyönyörű éles képek sokat segítenek: http://www.tomshardware.hu/howto/01q4/011112/ szal ha mégis barkácsolni kezdenél, ajánlom ennek a lapnak a pontos megvizsgálását :)
-
McCoy
tag
Ti lecseréltétek, vagy legalább is csináltatok valamit a ramaty gyári chiphűtővel????????????
-
McCoy
tag
Ha azt akarjátok, hogy 166-on is menjen akkor kell 333-as memo (gondolom ezt eddig is tudtátok) és a DDR1 vagy DDR3 dimm-be kell berakni a memot, mert az a két dimm unbuffered, tehát azok ismerik és kezelik rendesen :)
-
McCoy
tag
http://www.ocworkbench.com/hardware/elite/k7s6a/k7s6ap7.htm ezen a lapon megtalálod amit kerestél, ha úgy döntöttél beleírod, mond majd a fejleményeket :)
-
McCoy
tag
utána néztem: www.OCWorkbench.com -on valszeg meglesz amit keresünk :)
-
McCoy
tag
Talán olyan bioszt kéne keresni amiben van több lehetőség az fsb-nél
-
McCoy
tag
Na ja de melyik a fontosabb, a gyorsabb stabilabb proci vagy a bios kinézete? :D
-
McCoy
tag
Amúgy a lap szerintem közép kategóriába van, ha a memória szinkronra van állítva akkor egész gyors, ezen kivül én kicsit meg hackeltem, raktam a northbridge-re egy szép nagy titan chiphűtőt, és átkötöttem toms hardware modra, hogy 2.2V-ig lehessen vcore-t állítani, sztem jó kis lap, már csak olyan bios kéne amibn több fsb állítási lehetőség van
-
McCoy
tag
Csak annyi, hogy az ecs.com.tw-n csak 2002 3-dik havi bios van, ami ugyebár nem támogathatja a TOROGHBRED B magos procikat :S
-
McCoy
tag
Hello, ECS K7S6A-hoz kéne bios, de lehetőleg ne a www.ecs.com.tw-ről, THX
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest