- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
Draki
aktív tag
válasz
FlasH-BacK #3 üzenetére
Jah én is ezért javalottam 3Dmark03-at... Abból egyből kiderülne mi a helyzet.
A fillrate teszt még jobb erre a célre, teljesen igazad van.
Bár a topicíndító kicsit eltűnt... szal lehet hogy már nem aktuális a dolog. :) -
FlasH-BacK
senior tag
Jó lenne, ha valami VGA limitált progival is tesztelnéd, mint pl. FarCry, 3dmark03, doom3. De a legegyszerűbb, ha egy fillrate tesztet csinálsz(akár 3dmark01-ben is), mert az tuti változik, ha az órajel is változik. Egyébként lehet, hogy lockolt a biosa a kártyádnak, monnyuk akkor nemtom, h. régi hűtővel mért volt eredményes a húzás:F.
-
Szabtom
senior tag
Ilyet még nem láttam. Felszereltem az Arctic Silencer v2 új hűtőmet a videókártyámra, és azóta semmi hatása, ha emelem a GPU vagy a memória órajeleit. :F :F Minden hardver alapbeállításánál 3dmark2001 -ben 16500 pont körül szoktam kapni. Akármennyit emelek, kicsit, nagyot, ugyanannyi vagy kicsit kevesebb pontot kapok. :O :O
A gyári hűtővel 395/740-ig ment, a és ennek volt eredménye is a bencsmarkban.
(Egyébként konfigom az adataimnál.)
Leszedtem a 4.8 catalystot, feltettem a 4.6-ot, semmi változás. A hűtő venti high fokozaton pörög. A házat 4db 9cm és 1db 12cm venti hűti.
Mi a baj??? :F
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest