- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süci
csendes tag
Valaki segítsen met megzakkanok és a procim is visít mert már fázik az alacsony megahertzek miatt!!!
-
Süci
csendes tag
Kösszz!
Azért ezt nem merném én se vállalni egy 25k-s alaplapnál!!! Egyébként ezt láttam a Sandrában:
Power Management Features
Supports APM Yes
Supports ACPI Yes
Supports Smart Battery No
Ez azt jelentené hogy nem jó az elem? Mert hogy nézzem meg hogy jó-e? Meg az alaplap max 2 éves nem igaz hogy ennyi idő alatt tönkre menne! Vagy igen??? -
Rez_Grof
őstag
Kicsit macerás, de megoldható, ha kivehető a bios IC.
Megnézed, hogy milyen IC-ben van a biosod elmész egy elektronikai boltba veszel ugyan olyat kb 100Ft. Menet közben kiveszed a régit (ahhoz, hogy a gép elinduljon elég ha éppencsak benne vannak a foglalatban a lábai), új IC be, bios frissités az üresre és kipróbálod, hogy jó-e.
HA NEM SIKERÜL FELELŐSÉGET NEM VÁLLALOK!
[Szerkesztve] -
Süci
csendes tag
Na senki nem akar még ötleteket írni nekem? Valaki van itt aki járt már ugyanígy??? Kölcsöntáppal nem próbáltam még de az elem szerintem jó, hisz még csak 2 éves az alaplap!
Mi legyen? -
-
-
Süci
csendes tag
Édes egy komám! A windows már régen fent van ezegy működőképes gép (volt eddig) Egy esti netezés előtt belőttem és már így jött be! Elfáradt volna?
Egyébként a lapom: Chaintech 7njl1
Ram: Most 1X 256MB 400 Mhz Samsung (Tesztelve : JÓ)
Winyi: 60GB Samsung
Proc: 2200 Sempron ( jelenleg 888Mhz-vel !!!!) -
Nem írtad, milyen alaplap, vannak olyanok, amik egy idő után szeretnek hülékedni. Alaplapban a gombakku tuttira jó? Másik 5let: próbáld úgy beindítani és menteni a beállításokat, hogy csak a memóriát és a VGA-kártyát hagyod benne, minden egyebet kiszerelsz; lehúzni az IDE/ATAPI egységeket, minden kártya ki.
-
Süci
csendes tag
Hali Mindenkinek!
A Problémám sürgős megoldást keres! Egyszerűen nem tudom elmenteni a bios beállításokat mert akkor a gép nem indul be, se a power led nem világít se a winyó ledjei, de ha jumperrel törlöm a C-most, akkor megy. De minden alapon! Biosfrissítést ne is ajánljatok mer azt már megtettem!
Micsináljak?????????
Winyó jó, Ramok jók, Proci hibátlan, táp türhetően megy, de akkor mi lehet a problem???
HELP!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Stellar Blade
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged