Új hozzászólás Aktív témák

• Khailmaan

csendes tag

Hi.
    Egy Samsung 755DFX es 757DFX boldog tulajdonosa vagyok mar eleg regota. Minden nagyon szep, minden nagyon jo, csak 1 dolog zavar.
    Neha (teljesen esetlegesen) bekapcsolasnal mar ranezesre latom, hogy a moncsi 60Hz-en megy, pedig 100 Hz van neki megadva windozban. Megnezem beallitasoknal es 100Hz, moncsi menujeben 60Hz. Ranyomok egy OK-t beallitasoknal a 100Hz-re, nem csinal semmit, de ha elobb atallitom egy masik frekvenciara(altalaban 90-re ) es utana vissza 100-ra, akkor ismet 100Hz-en megy a moncsi is egeszen a kovetkezo ilyen alkalomig. Persze a vindozos beallitas ekozben marad 100Hz-en.
    Igazabol mar kezd elegge zavarni, hogy mondjuk 10 bekapcsolbol 5x hozza ezt a dolgot, es 1 dolgom mindig az, hogy valtogatnom kell elobb 90re aztan vissza 100ra.

Gondolkodtam mi okozhatja, es talan nem is jo forumon teszem fel a kerdest,mert lehet, hogy nem is a monitorok hibaja, hanem a vga vagy winxp-e. Ezert kerdeznem a nalam jaratosabbak segitseget.
    Mind2 gepen XP van, egyikben 9200es radeon masikban 9600XT, es a fent emlitett 2 samsung moncsi.

Mi okozza azt, hogy neha gondol egyet es 60Hz-en hajtja meg a monitort a beallitasok ellenere? Ujrainditas utan soha nem csinal ilyet, csak ha hosszabb ideig ki van kapcsolva a gep es akkor is teljesen veletlenszeruen.(a monitort is ki szoktam kapcsolni, ez is lehet a gond?)

Igazabol a miert is erdekelne, nem csak a megoldas :)

Es elore is bocs, ha mar volt ilyen tema.

Koszi.

Új hozzászólás Aktív témák