Keresés

Aktív témák

• Gabrosz15

csendes tag

Rendben. Elnézést az új topikért,még nem nagyon irogattam fórumba. :R

• Gabrosz15

csendes tag

Üdv mindenkinek. Nemrég vásároltam az egyik PH-s kollégától egy Gigabyte GTX 275 OC videókártyát,és annyi vele a problémám,hogy egy idő után terhelés alatt a gép kikapcsol,majd újraindul. Igen,először én is a táp-ra gyanagodtam,igaz egy noname "650" w-os tápom van,és azt hittem hogy az nem bírja a kiképzést. De később további teszteknek vetettem alá a kártyát,és mint kiderült ( legalább is szerintem ) hogy nem a táppal lesz a baj. Elindítottam a GTA 4-et és egy bő 10-15 percig játszani is tudtam vele,majd kikapcsolt. Ugyan ez elmondható mindegyik játéknál,de a GTA 4 húzta a legtovább. Elindítottam a Crysis Warhead-ot és ott elkezdett ugrálni a kép. Egész pontosabban ilyen tized másodpercenként hol megjelent az ember hol nem,meg csíkok is bevillantak játék közben,és utánna megint lekapcsolt. Ha valaki tudna ezügyben segíteni,azt megköszönném. Lehetséges hogy a VGA lenne a hibás? Az illető állítása szerint neki minden rendben vol vele. Előre is köszönöm a segítségeteket. Üdv: Gábor :R

Aktív témák