- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
Gabrosz15
csendes tag
Rendben. Elnézést az új topikért,még nem nagyon irogattam fórumba.
-
Gabrosz15
csendes tag
Üdv mindenkinek. Nemrég vásároltam az egyik PH-s kollégától egy Gigabyte GTX 275 OC videókártyát,és annyi vele a problémám,hogy egy idő után terhelés alatt a gép kikapcsol,majd újraindul. Igen,először én is a táp-ra gyanagodtam,igaz egy noname "650" w-os tápom van,és azt hittem hogy az nem bírja a kiképzést. De később további teszteknek vetettem alá a kártyát,és mint kiderült ( legalább is szerintem ) hogy nem a táppal lesz a baj. Elindítottam a GTA 4-et és egy bő 10-15 percig játszani is tudtam vele,majd kikapcsolt. Ugyan ez elmondható mindegyik játéknál,de a GTA 4 húzta a legtovább. Elindítottam a Crysis Warhead-ot és ott elkezdett ugrálni a kép. Egész pontosabban ilyen tized másodpercenként hol megjelent az ember hol nem,meg csíkok is bevillantak játék közben,és utánna megint lekapcsolt. Ha valaki tudna ezügyben segíteni,azt megköszönném. Lehetséges hogy a VGA lenne a hibás? Az illető állítása szerint neki minden rendben vol vele. Előre is köszönöm a segítségeteket. Üdv: Gábor
Aktív témák
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest