- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
nah, kibujt a szog a zsakbol, mert ugyan mar nem allando jelleggel, de meg mindig elojon neha a csikozas. szoval ebbol uj kari lesz
-
chop
őstag
hat, asszem csoda tortent. a fentiek utan szetszedtem a vga-t, pihent egy napot, erre ma kiprobalom, hogy megy-e meg egyaltalan, hogy legalabb letolteni tudjak. erre eltuntek a csikok, tiszta a kep, csak annyi a gond, hogy visszavette a felbontast 1024-re, es rohadt alacsony a kepfrissites, emiatt minnya kifolyik a szemem. remelhetoleg ez utobbi 2 problemara egy friss WHQL driver megoldast fog jelenteni. adna Isten. szoval ez tortent. meg mindig le vagyok kicsit dobbenve...
mod: jha, meg annyi, hogy elegge nem szereti a scrollt, ugyanis szaggat, mikor gorgetek...
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
Ha a memoria chip sérült meg, azt nem igazán lehet javitani. Mondjuk ez a jelenség nem nagyon származhat más hibából, ami esetleg javithato lenne. Úgyhogy vagy gari, vagy semmi.
Ja, ügyelj rá, hogyha visszaviszed, akkor minél joban hasonlitson a gyári állapotára.
[Szerkesztve] -
chop
őstag
es javittatni ezt tutira nem lehet?
-
Squirrel
őstag
Próbáld meg másik gépben. Nekem kb. hasonlót csinált múltkor a gépem, végül már boot-képernyő sem jött be, kiderült alaplap elszállt és a Revoltec tápom is döglödik, VGA-nak meg semmi baja nem volt. Tényleg, ha hűtőborda cserélve lett VGA kártyán, akkor ugrik a gari? Ráadásul egy boltban lett véve anno a VGA kártyával?
-
chop
őstag
gari van, meg majdnem 3/4 evig, csak az a baj, hogy nvsilencer is van a kartyan..oapicsaba, ez aztan hianyzott
-
chop
őstag
asszem nagy szarban vagyok. van egy 6600GT-m, inno cucc, delutan beraktam toltesre a gepet, erre hazajovok, es nem tudom bekapcsolni a monitort. eloszor aszittem, hogy annak van baja. atraktam masik gepbe, monitor jo. gep ujraindit, tele van minden szarral a kep, osszefolyik a szoveg, es a normalis szoveg folott fuggoleges csikok jelennek meg, tobb savban. loginnal suspend. csokkentett mod, driver letakaritasa, reboot, nem suspendel. aszittem drivergond(ami vszt eleg fura volna, mert kb 2 honapja ugyanez a verzioju van fenn).
mi a rak baja lett ennek?.. tele van minden szarral a kep, ezt is alig tudom leirni, plusz alig latok az idegessegtol. kurva inno, soha tobbet!!!
vaaaaaa...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Kerékpársportok
- OTP Bank topic
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest