- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
nah, kibujt a szog a zsakbol, mert ugyan mar nem allando jelleggel, de meg mindig elojon neha a csikozas. szoval ebbol uj kari lesz
-
chop
őstag
hat, asszem csoda tortent. a fentiek utan szetszedtem a vga-t, pihent egy napot, erre ma kiprobalom, hogy megy-e meg egyaltalan, hogy legalabb letolteni tudjak. erre eltuntek a csikok, tiszta a kep, csak annyi a gond, hogy visszavette a felbontast 1024-re, es rohadt alacsony a kepfrissites, emiatt minnya kifolyik a szemem. remelhetoleg ez utobbi 2 problemara egy friss WHQL driver megoldast fog jelenteni. adna Isten. szoval ez tortent. meg mindig le vagyok kicsit dobbenve...
mod: jha, meg annyi, hogy elegge nem szereti a scrollt, ugyanis szaggat, mikor gorgetek...
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
Ha a memoria chip sérült meg, azt nem igazán lehet javitani. Mondjuk ez a jelenség nem nagyon származhat más hibából, ami esetleg javithato lenne. Úgyhogy vagy gari, vagy semmi.
Ja, ügyelj rá, hogyha visszaviszed, akkor minél joban hasonlitson a gyári állapotára.
[Szerkesztve] -
chop
őstag
es javittatni ezt tutira nem lehet?
-
Squirrel
őstag
Próbáld meg másik gépben. Nekem kb. hasonlót csinált múltkor a gépem, végül már boot-képernyő sem jött be, kiderült alaplap elszállt és a Revoltec tápom is döglödik, VGA-nak meg semmi baja nem volt. Tényleg, ha hűtőborda cserélve lett VGA kártyán, akkor ugrik a gari? Ráadásul egy boltban lett véve anno a VGA kártyával?
-
chop
őstag
gari van, meg majdnem 3/4 evig, csak az a baj, hogy nvsilencer is van a kartyan..oapicsaba, ez aztan hianyzott
-
chop
őstag
asszem nagy szarban vagyok. van egy 6600GT-m, inno cucc, delutan beraktam toltesre a gepet, erre hazajovok, es nem tudom bekapcsolni a monitort. eloszor aszittem, hogy annak van baja. atraktam masik gepbe, monitor jo. gep ujraindit, tele van minden szarral a kep, osszefolyik a szoveg, es a normalis szoveg folott fuggoleges csikok jelennek meg, tobb savban. loginnal suspend. csokkentett mod, driver letakaritasa, reboot, nem suspendel. aszittem drivergond(ami vszt eleg fura volna, mert kb 2 honapja ugyanez a verzioju van fenn).
mi a rak baja lett ennek?.. tele van minden szarral a kep, ezt is alig tudom leirni, plusz alig latok az idegessegtol. kurva inno, soha tobbet!!!
vaaaaaa...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest