Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutti-amigo
tag
Hali!
Gugliban semmit, de lehet nem megfelelően keresem mert magyarul és angolul is nem egyszerű a pontos tünetet leírni. Vagy legalábbis nekem nem ment.
Az eszközök ottmaradnak a képernyőn. Alaplapon nem piszkáltam a jumpereket vagyis igen, de a probléma a piszkálás előtt is fennállt. Utoljára még tökéletesen ment tehát nem lehetett semmi elpiszkálva. 2 procival is próbáltam ugyanaz a gond. Memória-nál lehet gond, mert 2*512 van benne viszont az egyik dim vagy egységgel - inkább mindkettővel - valami gond van, mert már csak 512-t lát. Ami izgi hogy hiába van benne a rossz ram a rossz sin-ben nem nyüsszög rá. De már összevissza variáltam tehát tudom hogy se a panel se a sin nem jó viszont a jelenség ugyanúgy fennáll.
Tápot még megnézem mert azt nemrég eladtam alóla és azóta van egy új. Csak nem egyszerű másikkal lepróbálnom jelenleg. De valóban akár ez is lehet. A házból is kifogom szerelni mert a felmaxizáshoz áttettem egy másik házba a régi ócska házát meg eladtam alóla. Hátha nem egyenletesen rögzítettem.
Visszajelzek ha készen vagyok ezekkel.
Kicsit félek hogy a lap az, mert azt már igazán pótólnám a többit még igen.
Üdv
Tutti
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ecco the Dolphin: Complete - Két klasszikus és egy új rész egy csomagban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- 500GB 2.5" SATA 100% noti HDD-k Toshiba, WD, stb
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest