- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
colt1
tag
Na, újra itt. Szóval van egy kis problémám az ACPI-val. Mikor win2k alól szeretném kikapcsolni a gépemet, az egyszerűen csak újraindul. Nincs valmi megoldás erre. Remélem, majd errefelé repül egy tsibe...
-
colt1
tag
:)) Most veszem eszre, hogy nem is nekem mondtad :))
-
colt1
tag
Ya, igazan udvariatlan vagyok: koszonom szepen. Majd folrakom a SP2-t, csak a PCWORLD mellekleteiben ez volt legfelul :)
-
colt1
tag
bocs lengyel
-
colt1
tag
Most eppen nem tudom megnezni, de ugy emlekszem, hogy a nyelvek kozott ott volt Romania, meg lenygyel csak a magyar nem.
-
colt1
tag
Sziasztok!
Nem akartam uj topicot nyitni, ezert gondoltam ide irom kinjaimat.
Tehat a problemam a kovetkezo: angol nyelvu win2k prof. van fent, es nem ismeri a magyar kodlapot (nem lehet beallitani, nincs a listaban - meg a 852-es file sincs telepitve a system32 mappaba). Szoval gondoltam 1-et es kimasoltam a winme systemjebol a cp_852.nls objektumot (el akartam kerulni a szoismetlest :) ) es beraktam a tobbi kozze (atneveztem c_852.nls-re). Ezutan megnyitottam a registryt es ahol fel voltak sorolva a kodlapok szamok szerint beirkaltam a 852 karakterlancokhoz a file nevet (a tobbi is igy volt megoldva), az alapertelmezettet pedig 437-rol 852-re allitottam. Termeszetesen ezt mind Adminkent vegeztem el. Ezutan restart... Miutan belepek az asztalon levo parancsikonoknak nincs ikonja (csak az alapertelmezett) es a nevuk helyen negyzetek talahatok (termeszetesen elinditani nem lehet oket). Ha meg rakattannek a start-ra, lónem jon le a menu. Fogtam tehat ctrl+r es regedit. Visszaallitottam 437-re az alapertelmezettet. Elfelejtettem mondani, hogy a billentyuzet beallitasainal sem jelenik meg a madzsarszka. Keresgeltem a neten is, de a letoltoszerveren (microsoft) nem talaltam kodlapokat (lehet hogy en vagyok a bena).
Mas1: Felraktam az SP3-at, direkte kertem a backupot, de valahogy nem akarja leszedni (access denied #05 a hibauzenet azt hiszem). A megjeleno programok listajan ott van az Office2000HU, utana mondom a Yest, es jon az uzenet. Lehet hogy le kene szedni.
Mas2: Ha a winnt mappahoz megtagadom a hozzaferest a users csoportnak, akkor Adminkent miert nem tudom megnyitni es olvasni, holott az Administrator nem tagja a users csoportnak??? (szinten SP3)
Segitsegeteket elore is koszi.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest