- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
törölt tag
Szia colt :)
A gép egyszerűen csak újraindul, vagy kikapcsol, de aztán újraindul? Ha az utóbbi a helyzet, akkor erre vess egy pillantást légy szíves:
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=7852#msg6[/L]
Egyébként pedig ide:
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=6053#msg3[/L]
Ha továbbra sem megy rendesen a leállítás, akkor légyszi írd le, hogy pontosan mit csinálsz, és a gép meg erre mit reagál :) -
törölt tag
Azért 2 sec., mert tudod, 2-re állítottuk. A KB ugyan azt írta, hogy nyugodtan le lehet venni 0-ra, és akkor pikkpakk sebességű lesz a kijelentkezés, de nem mertem azt ajánlani neked, mert én ezt még nem próbáltam, és nem akartam hogy baj legyen. Szóval ha vállakozó szellemű vagy, nyugodtan vedd le azt az értéket 0-ra :) Örülök neki, hogy sikerült, de igazán nem az én érdemem :) M$ KB :)
-
törölt tag
Meg is van a SP3 uninstall
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=6775#msg12[/L]
Azon tűnődöm, ha lefuttatsz egy repair-t amúgy is, akkor lehet hogy ez a Nero-s gondodat is megoldja, és nem kell az egészet újrarakni. Bár ha engem kérdezel, hogy mit tennék, én gyalulnám szépen lefelé a 2k-t, és újratelepíteném :D -
törölt tag
Szia!
Az első problémádra. Magyar nyelv azért nincs a listában, mert a Start Settings Control Panel Regional Options -ban a Language settings for the systemnél a Central Europe nincs bepipálva. Ha be van pipálva, akkor állítsd be, hogy az legyen a default (ezt különben az Outlook szereti a MAPI-jaihoz...). A probléma csak ott lehet, hogy nekem egy már működő Win2k-nál ilyenkor kérte a Windows 2000 Server (!!!) CD-t... amit kicsit furcsállok. Próbáld meg, mennie kell Server CD nélkül is a Central Europe nyelvek hozzáadásának. Ezután indíts újra, és kiválaszthatod már utána a magyar billentyűzetkiosztást. Ilyenkor ám, ha magyar billentyűzetet szeretnél használni, nem árt, ha a Regional Options-ban Your locale-t is Hungarian-re állítod.
SP3 uninstall + Más2: Mindjárt utánanézek. -
törölt tag
Segítek én kérem, segítek :) Csak picit még kalandoztam erre-arra, hátha van más megoldás is. De sajnos csak ez maradt, amiről most mesélni fogok neked. (Köszi a pontos info-t az eseménynaplóból :) ) Remélem, ez most segíteni fog a problémádat megoldani, mert ha nem, és pesti vagy, lehet meglátogatlak és generálunk neked új profilt :) No, fordítsuk komolyra a szót.
Start futtatás
Ide írd be:
mmc
enter
(Azért írom ilyen szétdaraboltan, hogy érthető legyen, hogy mit, hol, merre, meddig... tudod...)
Fájl menü, és itt válaszd a Beépülő modul hozzáadása/eltávolítása-t. Feljön egy kis ablakocska, aminek az alján kattints a Hozzáadás gombra. H ajól számolom, felülről az 5. lesz az, amit ki kell választani, a neve pedig az, hogy Csoportházirend. Kattints rá, és Hozzáadás gomb. Feljön egy varázsló, itt csak nyomj neki egy Befejezés gombot. Láthatod, hogy az előző kis ablakba bekerült a csoportházirend, és mivel a listából mást nem akarunk hozzáadni, ezért azt a Bezárás gombbal szépen eltüntetjük. A kis abalkból pedig kilépünk az OK gombbal. Ezután nyisd ki teljes méretűre a Kezelőpultgyökér nevű ablakot, hogy mindent jól láss. Nos, elmondom pontosan hová kell menned. Bontsd ki (katt az előtte lévő kis + jelre) a következőket: Házirend: Helyi számítógép, Számítógép konfigurációja, Felügyeleti sablonok, Rendszer, majd kattints a Bejelentkezés-re. A jobb ablakban kell egy olyat találnod, aminek az a neve, hogy: A felhasználói profil kitöltéséhez és frissítéséhez történt újrapróbálkozások maximális száma. El kell hogy mondjam neked, hogy ez Windows2000 alatt elvileg itt van, és én most XP-t nézek, és itt nem a Bejelentkezés-ben, hanem a Felhasználói profilok-ban van. Szóval ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy ha a Bejelentkezés-nél nem találod, ne ijedj meg, nézz szét a rendszer alkönyvtáraiban is, mert valahol meg kell lennie. Ha megvan, akkor ugye a jobb ablakban kell lennie. Kattints rá duplán, és az meg fog nyílni neked. A kis ablak Beállítás fülénél vagyunk. Kattints arra, hogy Engedélyezve, ezáltal az Újrapróbálkozások maximális száma utáni mező aktívvá válik. Alapból 60-on áll. Ezt szépen vedd le mondjuk 2-re. Utána nyomd meg az OK gombot. Visszakerülsz a Konzol1-be, ahonnét a Fájl menü Kilépéssel tudsz kilépni. Amikor pedig megkérdezi, hogy mented-e a konzol beállításait (itt tulajdonképpen azt kérdezi, hogy amit hozzáadtál Csoportházirendet, az legközelebb ha megnyitod az mmc-t, akkor megjelenjen-e neked, tehát ne kelljen újra hozzáadnod azt... de ez nem érdekes, mert bármikor hozzá tudod adni, ez csak a kényelmesebb emberkék kedvéért van kitalálva.) Szóval mondd neki azt, hogy nem akarod menteni a konzol beállításait. És ezzel az mmc be is záródott. Indíts újra.
Remélem, érthető volt, azt pedig még jobban remélem, hogy ez meg fogja oldani a problémádat :) Ha nem oldaná meg mégsem, ne legyél mérges, inkább szóljál, és mondom, szívesen megnézem azt a masinát :)
Az alaplapi hálókártyát pedig, ha tényleg nem használod, tiltsad le az Eszközkezelőből. Ne zavargásszon az ott. -
-
törölt tag
válasz
#34929152 #26 üzenetére
Na, itt is van.
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;en-us;269858&
Hányas Service Pack van a Windows-odon? (Sajátgép jobb gomb tulajdonságok Rendszer: Windows 2000 Professional Service Pack ????)
Ha SP2-d van, szóljál, mert találtam még valamit, ami megoldás lehet, de az cifra lesz. -
törölt tag
Valószínűleg akkor megsérült a profilod. Szerintem ha újra létrehoznád, rendbejönne.
Az eseménynaplót a Shadow által említett helyen valószínűleg azért nem találod, mert nincsenek megjelenítve az Adminisztratív eszközök. Sebaj, az asztalon ha a sajátgépre a jobb gombbal kattintasz, ott válaszd azt, hogy Kezelés, és a Rendszereszközök között megtalálod a Shadow által is említett eseménynaplókat. Valami piros X (hiba), vagy sárga felkiáltójel (figyelmeztetés) típusú bejegyzéseket keressél. Dupla kattintással tudod őket megnyitni, és ami azokban található leírva, az a lényeg. Nézd meg, de szerintem az alkalmazás naplóban kell lennie valaminek, ha egyáltalán találsz valami figyelemre méltó dolgot. A te felhasználói nevednek rendszergazdai jogai vannak a gépen? Vagy csak sima felhasználóként hoztad létre magad? Egyáltalán te hoztad létre magad? Már úgy értem, hogy ha esetleg újra kéne generálni a profilodat... bár az nem jó, mert mi van ha a levelezést nem tudod egyedül beállítani... hmmm... Shadow, te mit gondolsz? Szerinted nem lehet, hogy segítene a dolgon egy tök új profil?
Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest