- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
grizlisandor #572 üzenetére
Hónapok óta kiemelkedően magas a player base, nem volt ilyen gond.
Kötve hiszem, hogy magát a gémet ingyenessé tennék, így se teljes árú játék cserébe lenyom nagyon sok AAA vagy AAAA játékot (ugye Ubi?).
-
válasz
grizlisandor #570 üzenetére
Mire gondolsz? a játék megvétele után most sem kell valódi pénzt költeni. Aki a supercreditek miatt panaszkodik, nos elárulom hogy mi volt hogy 1 operáció azaz 3 küldi alatt összeszedtunk 60-70 kreditet, full vállalható.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
grizlisandor #530 üzenetére
A gunplay megszokás kérdése de az elején meglehetősen furcsa volt nekem is, de főleg a billentyűzetkiosztástól kaptam inkább agyrákot. Max le lesz majd árazva 5 euróra adsz majd neki még egy esélyt de haverokkal az igazi élmény és úgy is illik játszani vele
-
BandiHUN
veterán
válasz
grizlisandor #532 üzenetére
Annyi, hogy nem kezdőbarát. Én megvettem még anno keyshopból 17 dollárért, mikor megjelent, és még nem árazta be a népszerűség, lvl35-ig mentem is, addig megvan amit nyitni lehetett, utána pihibe tettem, mert már túlzásba vittem, visszakívánkoztam codozni, bf v, stb... Azóta csak fent van
Amilyen nehéz az eleje, olyan könnyű utána, mondhatni megunós, mert azok tolják, akik az elején megvették, magasabb nehézségen főleg, és sétagalopp+mivel a sample-k közösek, csurig rakva jössz ki az egészből, mégha csak takarítgatsz a nagyok után+a sentry-ket viszed be+magadra egy "dog" rover-t, ami akkoris öldököl, ha csak futkározol összevissza.
-
BandiHUN
veterán
válasz
grizlisandor #530 üzenetére
Hát igen, itt piszok sokat számít, hogy az elején szinte semmid nincs! Muszáj a legkönnyebben menni, és még azt meg se tapasztaltad, hogy hogyha nem sikerül az exfill, szinte semmit nem is kaptok,ami nem kicsit frusztráló... Viszont utána easy lesz a kisebb szintek, ha meglesznek az alap dolgok+ a tapasztaltak lehozzák a kört, DE fontos, hogy annyi cuccod legyen, amivel megvéded magad, mert a respawn közös kvótából fogy+el is veszíted azt a kicsit is, amit megszereztél, ha nem mész vissza a hulládhoz...
Szerintem baromi jó játék, ha az elején már beindulnak a sikeres exfillek.
-
ETOM
addikt
válasz
grizlisandor #528 üzenetére
Mi volt a gond? Remélem nem level 10 ment egyből
-
F-ECT$
titán
válasz
grizlisandor #114 üzenetére
Supercreditet tudsz venni medalból és a térképen elszórva is lehet találni. Nekem pl simán játékkal összejött 1000, így ki is oldottam a második pass-t. De egyébként ezekben nincs nélkülözhetetlen cucc, onnan talán csak a lézeres fegyver és a stun gránát az, amit érdemes elhozni, az elsőből meg talán még ennyi sem.
De ezeket feloldva szintén tudsz venni bennük medálért további supercreditet, szóval teljesen önnfenntartóvá tudod tenni a dolgot, ha lenyomod mellé a napi 2-3 küldetést.Az mondjuk látszik, hogy a játékban direkt hagytak helyet a fejlődésnek, pl a sisakok és köpenyek mind ugyanazt a statot adják, és nincs passzív se rajtuk. A páncélok se túl változatosak még, szóval idővel ez el tud majd bonyolódni és lehet hogy a passokból kiszedhető cuccokra is nagyobb szükség lesz, de ha megmarad az, hogy a mapokon is van felszedhető SC, akkor ez messze barátságosabb, mint a többi hasonló játék, főleg hogy kb féláras volt maga a játék is.
-
Maxxy10
addikt
válasz
grizlisandor #114 üzenetére
Mivel lehet farmolni a super credittet én pont a jobb fajtának gondolom ezt a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged