Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10a – évismétlés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Nna. 3 óra alatt majdnem lvl7, baromi jó köröket mentem randomokkal, hát a strategemhez tényleg csak pici gyakorlás kellett, zongorázom ahogy kell

Fel is szerelkeztem, valamiért egyszercsak kaptam 100 ilyen sárga izékét is, a shoti tényleg a legjobb az elején+sikerült bepakolgatni légicsapást, stb, én nem is értem, mi ezen a nehéz, kb. megvilágosodtam, 20 misszióból egy se lett sikertelen, baromi jó játék! Főleg hogy féláron vettem keyt
Dupla xp van codban, hát felé se neztem...Mondjuk azért 11 után csomószor olyanokba dobott be, hogy már a hajón voltak, oszlott is a csapat, csak az idő ment vele, vagy úgy, hogy landoltam, és már jött az extraction. Durva, hogy egy lövés nélkül megkaptam a pontokat, mint a többiek

Nekem is kérdés, mit befolyásol, melyik missziót megyek, hol, van valami "sztori", vagy jobbára csak pontoptimalizálás, hogy mi van meg gyorsan? Azt láttam, hogy egy adott misszióra csak 1x ad sárga izékét(completion), meg van egy jópár "mellékküldetés", kisebb területen, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Apple MacBook
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fel is szerelkeztem, valamiért egyszercsak kaptam 100 ilyen sárga izékét is, a shoti tényleg a legjobb az elején+sikerült bepakolgatni légicsapást, stb, én nem is értem, mi ezen a nehéz, kb. megvilágosodtam, 20 misszióból egy se lett sikertelen, baromi jó játék! Főleg hogy féláron vettem keyt
Dupla xp van codban, hát felé se neztem...