- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Köszi, királyság. Megmondom őszintén, legelőször ott néztem, hátha van szeró rá, de akkor még nem volt. Majd figyelem.
Peace Téged felvettelek.
Pedro78 Jól sejtem, hogy Te vettél fel tegnap steamen? Nyomhatjuk majd. Ha már a D4 season ennyire "jól" sikerült.
Amúgy tegnap mi is szoptunk 5-ösön, igaz csak 3an voltunk. Mintha többen jöttek volna és agresszívebben. Mi is faileltünk egy küldit.
Ha faileljük a küldit, akkor az előző progressek is elvesznek? Úgy értem, amikor 2-3 "lépcső" van és mindegyik lépcsőért kapunk medált. Tegnap fail volt a 3. lépcső, de közben a host pajtit ki is vágta a game, így most nem tudom, hogy ez a crash miatt volt vagy a fail miatt, de eltűnt a progress, lehetett előről kezdeni a sorozatot.Ezek a repülős genyák nagy g@cik.
Ráadásul amikor a "fáikat" akartuk elpusztítani bebugolt a hellbomb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ráadásul amikor a "fáikat" akartuk elpusztítani bebugolt a hellbomb.