- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Huami Amazfit Bip okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
l.skywalker #107 üzenetére
Ilyet én is láttam ma
De nem tudtam, mi lehet kék lézer. Bug is lehet épp. Ma megvolt az első kifagyásom, akadozó volt a host eleve+ilyen zöld kérdőjelesnek tűnő valami volt a guard dog helyett, nem is tudtam felvenni, kilőttem a podot, leesett, de úgyse, rá pár mp-re crash.
Egyébként sikerült 2 normális társat találni véletlen, már 4-esen misszióztunk, hát szokni kell, pénteken a 3-as túl könnyű volt guard doggal. Nade ami itt volt... csomó nagy dög a nyakunkba, hát a 3 guard dog+support fegyverekkel is nehéz volt, volt, hogy 6 köpködő izé üldözött, ami 1 hitel, ha telibe kap+bedobott 4 ilyen földrengető izét, sok kis aprósággal, egész mapon csak menekültünk
De lett sok sample+misszió, kijönni könnyebb volt, mint random létezni a mapon
Hát nem tudom, milyen a többi szint, vagy itt a legnehezebb, mert még sok kisebb lény van, de már sok nagy? Erre tudok gondolni... sok streamet néztem, hát 7-esen nem kaptak ilyet, mint mi... Mármint ennyifelé figyelni. Jó az új lézerstukker(vagy mi, mintha golyókat lőne, a hangja is olyan) nagyon, ami elsőre megnyitható az új "dlc" ben vagy mi, tárazni csak akkor kell, ha túlmelegszik, besül, egyébként visszagyógyulja magát, és elég sokat bír. Megéri használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bestbuy játékok
- Formula-1
- Kés topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- PlayStation 5
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged