Hirdetés
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ilyet én is láttam ma
De nem tudtam, mi lehet kék lézer. Bug is lehet épp. Ma megvolt az első kifagyásom, akadozó volt a host eleve+ilyen zöld kérdőjelesnek tűnő valami volt a guard dog helyett, nem is tudtam felvenni, kilőttem a podot, leesett, de úgyse, rá pár mp-re crash.Egyébként sikerült 2 normális társat találni véletlen, már 4-esen misszióztunk, hát szokni kell, pénteken a 3-as túl könnyű volt guard doggal. Nade ami itt volt... csomó nagy dög a nyakunkba, hát a 3 guard dog+support fegyverekkel is nehéz volt, volt, hogy 6 köpködő izé üldözött, ami 1 hitel, ha telibe kap+bedobott 4 ilyen földrengető izét, sok kis aprósággal, egész mapon csak menekültünk
De lett sok sample+misszió, kijönni könnyebb volt, mint random létezni a mapon
Hát nem tudom, milyen a többi szint, vagy itt a legnehezebb, mert még sok kisebb lény van, de már sok nagy? Erre tudok gondolni... sok streamet néztem, hát 7-esen nem kaptak ilyet, mint mi... Mármint ennyifelé figyelni. Jó az új lézerstukker(vagy mi, mintha golyókat lőne, a hangja is olyan) nagyon, ami elsőre megnyitható az új "dlc" ben vagy mi, tárazni csak akkor kell, ha túlmelegszik, besül, egyébként visszagyógyulja magát, és elég sokat bír. Megéri használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Könyvajánló
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- RAM topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De nem tudtam, mi lehet kék lézer. Bug is lehet épp. Ma megvolt az első kifagyásom, akadozó volt a host eleve+ilyen zöld kérdőjelesnek tűnő valami volt a guard dog helyett, nem is tudtam felvenni, kilőttem a podot, leesett, de úgyse, rá pár mp-re crash.
De lett sok sample+misszió, kijönni könnyebb volt, mint random létezni a mapon
Hát nem tudom, milyen a többi szint, vagy itt a legnehezebb, mert még sok kisebb lény van, de már sok nagy? Erre tudok gondolni... sok streamet néztem, hát 7-esen nem kaptak ilyet, mint mi... Mármint ennyifelé figyelni. Jó az új lézerstukker(vagy mi, mintha golyókat lőne, a hangja is olyan) nagyon, ami elsőre megnyitható az új "dlc" ben vagy mi, tárazni csak akkor kell, ha túlmelegszik, besül, egyébként visszagyógyulja magát, és elég sokat bír. Megéri használni.