Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz l.skywalker #107 üzenetére

Ilyet én is láttam ma:Y De nem tudtam, mi lehet kék lézer. Bug is lehet épp. Ma megvolt az első kifagyásom, akadozó volt a host eleve+ilyen zöld kérdőjelesnek tűnő valami volt a guard dog helyett, nem is tudtam felvenni, kilőttem a podot, leesett, de úgyse, rá pár mp-re crash.

Egyébként sikerült 2 normális társat találni véletlen, már 4-esen misszióztunk, hát szokni kell, pénteken a 3-as túl könnyű volt guard doggal. Nade ami itt volt... csomó nagy dög a nyakunkba, hát a 3 guard dog+support fegyverekkel is nehéz volt, volt, hogy 6 köpködő izé üldözött, ami 1 hitel, ha telibe kap+bedobott 4 ilyen földrengető izét, sok kis aprósággal, egész mapon csak menekültünk:DDD De lett sok sample+misszió, kijönni könnyebb volt, mint random létezni a mapon;] Hát nem tudom, milyen a többi szint, vagy itt a legnehezebb, mert még sok kisebb lény van, de már sok nagy? Erre tudok gondolni... sok streamet néztem, hát 7-esen nem kaptak ilyet, mint mi... Mármint ennyifelé figyelni. Jó az új lézerstukker(vagy mi, mintha golyókat lőne, a hangja is olyan) nagyon, ami elsőre megnyitható az új "dlc" ben vagy mi, tárazni csak akkor kell, ha túlmelegszik, besül, egyébként visszagyógyulja magát, és elég sokat bír. Megéri használni.

Új hozzászólás Aktív témák