Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
l.skywalker #107 üzenetére
Ilyet én is láttam ma
De nem tudtam, mi lehet kék lézer. Bug is lehet épp. Ma megvolt az első kifagyásom, akadozó volt a host eleve+ilyen zöld kérdőjelesnek tűnő valami volt a guard dog helyett, nem is tudtam felvenni, kilőttem a podot, leesett, de úgyse, rá pár mp-re crash.
Egyébként sikerült 2 normális társat találni véletlen, már 4-esen misszióztunk, hát szokni kell, pénteken a 3-as túl könnyű volt guard doggal. Nade ami itt volt... csomó nagy dög a nyakunkba, hát a 3 guard dog+support fegyverekkel is nehéz volt, volt, hogy 6 köpködő izé üldözött, ami 1 hitel, ha telibe kap+bedobott 4 ilyen földrengető izét, sok kis aprósággal, egész mapon csak menekültünk
De lett sok sample+misszió, kijönni könnyebb volt, mint random létezni a mapon
Hát nem tudom, milyen a többi szint, vagy itt a legnehezebb, mert még sok kisebb lény van, de már sok nagy? Erre tudok gondolni... sok streamet néztem, hát 7-esen nem kaptak ilyet, mint mi... Mármint ennyifelé figyelni. Jó az új lézerstukker(vagy mi, mintha golyókat lőne, a hangja is olyan) nagyon, ami elsőre megnyitható az új "dlc" ben vagy mi, tárazni csak akkor kell, ha túlmelegszik, besül, egyébként visszagyógyulja magát, és elég sokat bír. Megéri használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged