- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Purchase the Soldier pack for Hell Let Loose and receive:
— 1 x Steam game codes with access to the full game as well as up to 3 betas before Early Access launch on June 6th 2019.*
— 2 x additional Steam beta keys to share with your friends, each granting access to up to 3 betas ahead of early access launch on June 6th (These codes will be terminated on completion of the 3rd beta)*You will also receive an exclusive pre-order helmet for both the German and US forces:
1. German M42 Helmet Cover with Sniper Veil
2. US 505th 82nd Airborne variantNem Steamen kell keresni.
Steamen kívül nem fizetnek 30%-ot az árból a boltnak, csak a Xsolla vesz le valamennyit a tranzakció feldolgozásáért. Végén Steam kulcsot adnak, mivel Steamworks támogatású a játék, de hogy ilyen "béták+teljes játék" csomagot osztanak, vagy külön-külön adnak kulcsot mindenhez, azt nem tudom.
A játék ára pedig simán mehet lejjebb majd kiadás körül a más boltokba kerülés után. Humble biztosan ad belőle 10% kedvezményt Monthly előfizetőknek, Fanatical és Green Man Gaming pedig simán megkuponozhatja 10-20% kedvezménnyel is. Persze ha csak Steamen és a saját bazárukban fogják majd árulni, akkor nyilván nem lesz olcsóbb. -
Rony949
őstag
MINIMUM:
Processor: Intel i5 4th gen @ 3.4GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 960
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 20 GB available space
Additional Notes: System Requirements subject to change as development continuesJött azóta egy új előzetes is. Gyerekek, ez egy rohadt jó játék lesz. Én már a zárt alfát baromira élveztem, mi lesz akkor ennél?
-
lofagi
addikt
The downside of this is that we will be delaying our Beta weekends until later this year (2018), with our Early Access launch taking place in Q2 of 2019.
Még lesznek béta hétvégék ebben az évben, de az EA megjelenés a második negyedévben lesz csak, jövőre. Ami ha őszinte akarok lenni szerintem inkább lesz Q3, mert nyáron ki a f... dolgozik a játékiparban?!
-
cskamacska
addikt
Szerintem nézz rá addig a Post Scriptum-ra. Hell Let Loose-hoz igen hasonló, mikor elkészülnek mindkettő Battlefield-el kevert világháborús milsim akar lenni végén. A fő különbség jelenleg, hogy a Post Scriptum már majdnem kész van, épp jó 20 perc múlva kezdődik a második nyilvános(de nem ingyenes) teszt hétvégéje, és nagyjából augusztus magasságában ki is szeretnék adni, Hell Let Loose kb még egy évre rá fog megjelenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest