- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Sajnálattal tapasztalom, hogy nem sokan hozzák a medicet, azért mert nincs túl nagy tűzereje (egy darab pisztoly). Emiatt sokszor én szoktam lenni a medic és basszus, mai nap sikerült is ölnöm vele egyszer. Körülbelül 30-40 méterre tartózkodott tőlem az ellenség, de sikerült kilőnöm. Úgyhogy közelre okés fegyó.

Meg amerikaiként majdnem bebuktuk a meccset már az elején attól, hogy az ellenség elfoglalta az egyik területet a bázisunk mellett. Vissza kellett mennünk a bázisra és visszaszereznünk. Mire ez sikerült, addigra a németek már nagyon beindultak és egymás után foglalták el a front menti területeket. Elkezdtünk a squaddal az északi részen nyugat felé masírozni és az észak-nyugati területig sikerült is visszafoglalni a területeket. Ez is volt vagy másfél órás meccs és habár veszítettünk, de nagyon élveztem. Volt kommunikáció is, mindig volt valami feladat hogy mit kellett csinálni, úgyhogy el voltam.
És habár néha úgy tűnik hogy panaszkodnék, de összességében szerintem ez egy nagyon élvezetes alfa. Sok játéknak még a bétája is rossz szokott lenni, sőt. Konkrétan sok játéknak az EA verziója is rossz évekig (khm...DayZ...khm).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest