Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
Holnap kiteszem a 3. minert is ebayre. Secperc alatt elvittek az elozoket. Annyira FOMO van, hogy szornyu.
Feltettem az egyiket, elokeszitettem utana a vacsoranakvalot, mar jott is az uzenet, hogy megvettek.Mindenki azt latja, hogy napi 50 dollar bevetel van ezekbol, de pl. az enyemnek hiaba van a kozeleben par miner, egyiket se latja rendesen. Valami 0,01 HNT-t csakanyol naponta, az egyetlen packet transfer abbol van, hogy itt jatszadozom egy Dragino LGT92 GPS trackerrel, hogy felmerjem, mi a helyzet a varosban lefedettseg ugyileg.
A GPS tracker a sajatomon kivul eddig csak egy masik minert latott de amikor abban a hex-ben bicikliztem, ahova a miner be van teve, egyetlen valid csomag se erte el a halozatot, szoval valami nagy dBi-s antennaval ello a lehetseges userek felett az illeto.
Ahogy Kobe irta, videken meg van esely, de gyozkodni az embereket emiatt szerintem nem eri meg.
Baratnomeknek van par hektar foldjuk, gondoltam kimerek valami jo formaciot rajta, es boldogsag, erre amikor felhoztam az otletet, az volt az elso valasz, hogy ez sugarpz es felnek tole. Jovan..
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Óra topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WOT - Roham
- Jövedelem
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Xiaomi 15 Ultra Photography Kit Legend Edition
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest