- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- iPhone topik
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
philoxenia #3362 üzenetére
Ne is mond , ugyanez a helyzet , egy dér kint minden , [kép] tegnapi kép a négy első kajszi virág elfagyott az ötödik lehet , hogy most fagyott el
, ez egy 4 éves fa , itt ezen a képen két öregebb kajszin látható [kép] , sok a vizhajtás a tavalyi fagyok miatt , de direkt nem vágtam le a nyáron őket , és most sem , jó magasra vannak engedve , mert általában fent kisebb szokott lenni a fagy kár, de a jövő héten már meglátszik , hogy mi maradt ( a szomszédban szét terülő alacsony kajszin fák vannak , ahogy néztem tegnap 80% elvolt már fagyva )
Új és tiszta anyagból sokkal szebb hegesztest lehet csinálni , de én általában gépeket hegesztek és azok olajosak , festettek és sokszor rozsdásak is , ha elég vastag akkor inverterrel elektródával szoktam hegeszteni , ő sokkal jobban ki égeti a koszt és szebb lessz a varrat , de viszont találkoztam olyan új anyaggal amit sem ezzel sem azzal nem tudtam szépen hegeszteni ( ki tudja milyen ócska vasból volt csinálva , mi hiányzott belőle , vagy miből volt sok , mert már vas Érc bányászat nem igen van , mindent ócska vasból csinálnak ) !!
Mi családilag mezőgazdaságból élünk , én az öcsém és van egy emberünk is ( apám már keveset segít be , megöregedett , halad a 80 év felé) , nállunk az öcsém az asztalos , tanult szakmája ( a konyha butorjukat és egy szoba bútort ő csinálta , nagyon szép kókusz dió berakásokkal , azok nem nyeklenek meg ha pakolni kell őket, de viszont nehezek , de már csak hobbi szinten dolgozik a fával ) !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Ukrajnai háború
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Ford topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest