- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
lanyoo
tag
válasz
The Sinner
üzenetére
Kézikönyv digitális formában sem a telepítő CD-n, sem a telepített játék könyvtárában nincsen. Asszem a játék hivatalos oldalán sem elérhető.
Ha megveszed a játékot, abban van egy elég részletes kézikönyv, de még ez sem terjed ki mindenre. Amúgy 5000 HUF.
Két nagyon hasznos link a játékhoz:
Index fórum igazi fanatikusokkal, és részletese leírt stratégiákkal, viszont elég hosszú: [L]http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=30&t=9065869&na_order=[/L]
Részletes angol nyelvű leírás a játék működéséről: [L]http://hearts-of-iron.wargamer.com/articles.html[/L]
[Szerkesztve] -
The Sinner
csendes tag
És van valakinek esetleg magyar vagy angol nyelvű doksija hozzá?
Előre is köszi -
lanyoo
tag
Sajnos magyarított verzióhoz nincsen patch, anélkül pedig fagy.
Szállító repülőgépekhez egy tipp: a kézikönyv szerint nem mindegy, hogy a szállító gépekkel lépsz a szállítandó egységekhez, vagy fordítva.
Amúgy játszik még vele valaki. Én nemrég kezdtem, de már német segítséggel revansot vettem a trianoni békeszerződésért. Magyarország partjait már majdnem három tenger mossa :) Most azon vagyok, hogy Párizsból csináljak magyar falut.
Aztán majd játszok egy normálisat is.
Tippeket írhattok, hogy mit mire érdemes ráhajtani fejlesztésben, vagy gyártásban. -
Hausser
csendes tag
magyarosított verziohoz lehet e leszedni patch-et ma még válaszoltok?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Próbáltál már varázsolni?
Pl.: fekete mágia? -
Sidaries
őstag
Nem tudom hányan ismerik ezt a progit. Én személy szerint nagyon szeretem, de van egy problémám. Hogyan lehet egységeket felrakni repülőkre? Csak ejtőernyősöket lehet vagy szimpla egységeket is. Hogyan?
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- MSI GF63 Thin 9SCX
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6"FHD - Ryzen 5 7520U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest