- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shamy
tag
Én nemrég kezdtem játszani (kb 3,5 hónapja) amolyan casualként, napikat kiszedem, de a 100g winstreaket már nem szoktam, max 20-40-et.
Jótanácsok, hogy ne utáld meg a játékot.
1. Csináld végig az összes hidden questet, elég sok goldot ad.
2. Classic packokat vegyél, ne gvg-t!!!! A classic common,rare és epic class specifikus lapok a legerősebbek a játékban. Gvg-ből elég annyi, amennyit arénázol.
3. Gyakorlásnak ne használd a play módot, nyugodtan menj rankedra, több lesz a sikerélmény. Play modeban sok a pakliteszter, rgo lapvalue-ban messze előtted lesznek, rankedon 20 körül azért kevesebb az erős pakli. Van pár gold hero farmer, de elég sok a kezdő.
4. Minden hónapban van ranked reset, ami visszacseszi a rank10-15 játékosokat jórészt rank20 fölé. Rgo a hónap első 5 napjában ha van rá mód, ne nagyon rankedezz, mert 20% alatt lesz kb a winrate-ed.
5. Ha tetszik a játék, fizess be naxxra, fun, és jó kártyákat ad.
6. Arénához ajánlom belezőgép youtube videóit (féregaréna), mindent elmagyaráz.Kb ennyi. Jó játékot.
-
NyxNyxNyx
addikt
Paklikat venni szerintem nem éri meg. Már a gondolattól beleborzongok, hogy 40 pack kerül 44.99 euró-ba.
(40-pack az 44.99 euró, vagy 4000 gold, a Naxx 21.99 euró, vagy 3500 gold)
Én egy tízest töltöttem fel még karácsonykor, amiből a Naxx-ot vettem és pár arénát(~packot).De ez rajtad áll. Nem tudom milyen anyagi helyzetben van (nem is tartozik rám) és nem tudom mennyire szereted a játékot (jövő függvénye).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robogó, kismotor
- Reklámblokkolók topikja
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest