Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Ez kb olyan mint a Mage nerf..csak ott két körrel eltolták itt meg 2 körrel hamarabb megy.
Eddig is jelen volt ez és én használtam is..nyilván a kutyák manaigényének felezése sokat dob rajta, de eddig is létezett ez a dolog
Egyébként tudnál linkelni egy ilyen paklit? Nem hiszem hogy megbontom a beastes Hunter deckem mert szeretem de kíváncsi lennék hogy konkrétan hogy is néz ki a mostani über deck

-
Kashim
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Buzzard/Timber/Scavenging + UTH
Közben mellé 4-6 secret (freeze, snakes, misdirection, explosive) + nyomkodja a képességét, tölti vissza bowot + kill command és bármit csinálsz, kb. az 5-6. körre véged van. Hiábra raksz bármit a boardra egyszerűen annyi sebzést letol pár kör alatt, hogy ha csak nincsenek tökéletes lapok a kezedben, visszahealelni sem tudod magad.Komolyan mindjárt összerakok és is egy ilyet azt felmegyek vele legendig. Tegnap néztem streamet csávónak is elege volt, összedobta 10 másodperc alatt, aztán 3 meccsig néztem rank 5-ön mindenkit agyonvert vele. Úgy hogy lerak bármit, arcra megy és kész. Utálom az ilyen 0 skill paklikat. De komolyan, próbáljátok ki, tök alap lapokkal. Annyira nincs senki felkészülve ellene, hogy szerintem 5-6 rankot zsinórban végignyer az ember vesztés nélkül.
Legelszomorítóbb, hogy természetesen most már 6-ból 5 ember ezzel tolja. Mondjuk nyilván tolják, ha ennyi kell hozzá. Szóval nem volt túl jó választás ez az UTH módosítás legutóbb. Oké, hogy kicsit erősíteni kellett a Hunteren, de más lapok is vannak bakker. Mindig ezt az egy szerencsétlen lapot nerfelik vagy erősítik.
Szóval készüljetek fel rá, hogy hamarosan mindenki atom taunt meg heal paklikkal megy. Nagyon izgalmas lesz félórás meccseket játszani míg mindenki kifogy a lapokból.
-
Kashim
őstag
Szánalmas ez az új hunter meta.
-
föccer
nagyúr
Mókás játékon vagyok túl. Én Prist, ellen hunter. Nekem 16 hp, ellennek ~13. Nála 1 beast minion, nálam 6, közte taunt. Tolom a +4/+4 és dupla attack buffot, kijön 18 sebzés. Támadom az ellent, amire secret -> véletlen szerűen választott karaktert támadtam. Gondolom kitaláljátok, hogy mi lett ennek az eredménye.

üdv, föccer
-
ígyvanferi
addikt
Még mindig rizikós eldobni questet? A 40 gold mégis csak több, mint a semmi, de hátha. Viszont én nem merem megpróbálni.
-
Sirandrish
legenda
Nagyon bírom ahogy játszol.
Néha olyan megoldásokat csinálsz hogy csak pislogok, mint a múltkor amikor adtál 2attackot a Dwarfal a 6/7es ogrenak hogy BGH-val el tudd pusztítani. Persze ez nem nagy show de ott és akkor nekem pl nem jutott eszembe. Viszont a másik mikor ott van a szemed előtt 28 DMG 26HP-ra és elkezdel morfondírozni hogy hu..ez így ez úgy és akkor a következő körben, majd jön a megvilágosodás hogy "jéé a spellt a hősre is lehet tolni"
-
DjDanee87
addikt
De furcsa mage ellen mentem arénában. Vagy szórakozott a lapok válogatásánál, vagy csak nem ért hozzá de olyanokat rakott le, hogy csak pislogtam.
Első körben kapásból elven archer a pofámba, de jött később mogushan 1/7es taunt, alarm-o-bot, whisp, tauren warrior. Azért volt furcsa, mert amúgy volt Argent Commandere, tehát azért valamennyit valószínű ért a játékhoz ha ott azt választotta.
-
Klemice
senior tag
Én sem kaptam ma questet, érdekes

-
törölt tag
#4380 és #4381: köszönöm az infót, ezentúl figyelni fogok erre. (amit nem értek, hogy néha előfordult, hogy ez volt az egyetlen tauntos lénye az ellenfélnek, és mégsem tudtam a hero-t támadni, állandóan azt mondta, hogy "you must attack the minion with taunt", vagy valami hasonló)
-
törölt tag
srácok, tegnap többször találkoztam olyannal, hogy stealth minionra tauntot rakott, és nem játszotta ki a lényt.
ilyenkor ugye nem tudok támadni, viszont egyes esetekben mégis tudtam a hero-ját támadni a lényeimmel, de nem tudok rájönni, hogy miért
-
whitezo88
nagyúr
ilyet tapasztaltatok? rouge ki akart játszani egy perdition bladet, de a fegyver ikonja középen lebegve jelenik meg. aztán ennyi. és nem lesz timer... vagy 4 perce semmi se történik.
ráadásul unranked
és nem lehet feladni sem

-
whitezo88
nagyúr
sztm nem rossz a blood imp nerf után sem, azért tudnak buffolgatni, és így több életet is tolhatnak egyre.
-
Sirandrish
legenda
4. kör...

Hajrá!
-
-
Gyuri27
félisten
Megtörtént a csoda. Az általam rettegett warlock behódolt.
Aréna 8:3.1 corruption
1 mortal coil
2 voidwalker
1 dire wolf alpha
1 faerie dragon
1 kobold geomancer
1 sunfury protector
2 drain life
2 shadow bolt
1 big game hunter
1 razorfen hunter
1 shattered sun cleric
1 tinkmaster overspark
1 defender of argus
1 gnomis invertory
1 pit lord
1 senjin shieldmasta
1 darkscle healer
1 fen creeper
1 frostwolf warlord
1 gurubashi berserker
2 shipon soul
1 frost elemental
1 stromwind championKicsit jobb draftal sima lett volna a 12 is. Persze így se rossz. Az külön jó, hogy mage nem vert meg (1 druid, 2 warlock).
Kaptam 205 goldot, meg paklit. Elég lett volna a 180 goldos zsák, a másik kettő lehetett volna dust.
A pakk nem volt valami combos, de azért egy questing adventurer volt benne.Draftnál 2 dologra kell figyelni: legyen sok taunt (vagy taunt csináló). Meg az összes gyógyító lény és spell bent legyen. Akkor mindig tele lesz a kezünk.
Én nem favorizálom azokat a lapokat amik lapokat dobnak el vagy sebeznek rajtunk.
A pit is azért maradt bent mert nem volt jobb. Illetve iszonyatos egy dög mikor az ember 3-4 körben letolja (majd argus vagy cleric esetleg mindkettő megy rá).
A bgh sokszor kihúzott a csávából a végjátékban. Ráadásul 3 power és rengeteg mindent tud mellé játszani az ember. A siker másik titka a tinkmaster volt. Csak úgy szórta a drága szép lapok helyett az 1/1 mókusokat.
-
Újabb Shaman arena runt kezdtem, magyar kommenttel.
-
kovsol
titán
válasz
adamkaa777
üzenetére
bug, nekem ma újat se adott egyáltalán

-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok Ha le x -elsz egy questet akkor már nem kapsz újat helyette ?
-
Andapace
tag
Nem igazán szeretem a huntereket, remélem az összes ilyen sorsra jut. Ez a kedvenc befejezésem

-
-
kervantas
aktív tag
http://www.liquidhearth.com/blogs/viewblog.php?topic_id=575 Katt a spoiler-re.

-
dejaris
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pedig mar dorzsoltem a kezem egy malygosert

-
kovsol
titán
Pedig tök jó kombókat össze lehet hozni hunterrel, és gyűlik a lap, meg erősödnek a minionok.
Kutyák mellé pl nagyon jó lap amit én szoktam használni:
-Timber Wolf és akkor máris 2/1 -es mind.
-Hyena: +2/1 ha meghal egy kutya
-Buzzard +1 lap darapjáért idézéskor
-Cult master +1 lap mindegyik halálakor
És általában valamelyik mindig ott figyel a kezemben, vagy már a boardon amikor kijátszom a kutyákat. Nagyon élvezetes szerintem a hunter, és túl drága lapok se kellenek hozzá. -
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ahogy nézem le se szarják a hunterek a lapelőnyt, azaz nem használnak buzzardot. Mindenki rushol az arcodba.
-
dejaris
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Gondoltam tobb dustot lehet szerezni belole, mint a simabol.
-
dejaris
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor ez mire jo?
-
Sirandrish
legenda
A Hunter szerintem kemény buffot kapott ezzel hogy a kutyák csak 2 manába kerülnek.
Ha úgy van elég durva lapelőnyre lehet vele szert tenni már a 4. körben...coinal már a 3.ban.
Végjátékba is tud durva lenni mikor letolsz 1-2 farkast meg a kutyákat aztán ledarálod 3-4 manából a komplett boardot és még manád is marad hogy lepakolj ezt-azt
-
F-ECT$
titán
Kicsit tanácstalan vagyok most deck építés ügyben. A yolo mágusom nem az igazi, a slow deckek meg a helycserés bug miatt orosz ruletté váltak. Ahogy nézem a "nagyok" is keresgélnek még, hogy mi lenne az optimális, persze a druidák maradtak, de mintha a hunterek is törnének előre.
-
dejaris
addikt
Visszavonok mindent. Zsinorban nyerek ranked mecsekket alap paklival ugy, hogy legend meg arany izgomozgo sukar kartyakakkal talalkozom. Persze lehet csak szerencses vagyok. Nekem is adott egy ilyen sukar kartyat elso rank lepesnel, azt hogy lehet betorni, mert nem talalom?
-
P00By
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én is így vagyok vele

-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor menj rankeden. Igy azert lehet haladni.
-
Sirandrish
legenda
Ismét egy meccs amit ragna bácsinak köszönhetek

1 hp..1 lap még..brutál jó meccs volt. 3 HP-m volt amikor még volt egy fegyvere...Drain Life-al hoztam vissza magam 5re és így csak 1re tudta levinni

Hja a képen nem látszik de egy soulfire is kellett hozzá és így PONT annyit tudtam leverni amennyi HP-ja volt
Imádom a Warlock deckem..marhára szórakoztató

-
kovsol
titán
Ma nekem se adott küldetést egyáltalán.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, én meg most vettem észre hogy kereséskor van egy sorszámláló.

-
Sordoran
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Köszönöm, hogy "letesztelted" nekem, most végre nekem is adott questet de akkor példádból okulva nem váltom le.

ui.: De ha csirkének nevezel megpróbálom!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nahh kaptam egy 40 goldos q-t, ledobtam megint nem ad helyette semmit

-
kexksz
addikt
Tegnap előtt craftoltam egy Tinkmastert, ma meg nyitottam egyet.

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én is rászántam magam Szilvi betörésére, jöhet Ragna.
Ahova meg olcsóbb lap kell, pl. warrior deckembe, beteszem Illidant. -
föccer
nagyúr
Végre kipörgettem az alap kártyákat. Van egy kis arénára való, megpróbálkozom vele

üdv, föccer
-
P00By
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó döntés volt, sajna nekem nincsen meg. Szilvi is jó, annak ellenére, h már 6 manába kerül.
-
Sirandrish
legenda
Rush Shaman ami nem Murloc..ilyennel sem találkoztam eddig..lényeimet sosem sebezte, max a tauntot, és tele volt charges minionnal. Levert 7HP-ig aztán LJ-be is ütött vagy 7-8 DMG-t..
Elég szépen darált lefele mert szinte végig minion hátrányban voltam, de aztán Ragnaros és LJ adott neki
Mellesleg tegnap óta kb 6-8 meccset toltam amiből kb 4et ragnaros hozott le, kb 2 meccsben fel sem jött, meg egyszer egy pala rátolta a equalityt vagy mit aztán egy recruittal kifilézte de összességében jó döntés volt szerintem Ragna

-
P00By
nagyúr
Spoiler!
Monk elég csúnyán kikapott!

-
Sirandrish
legenda
Ma én sem kaptam elsőre, de mentem egy meccset meg újraindítottam a játékot és máris kaptam egyet

-
ígyvanferi
addikt
Majd megadja később. Legalább is ha a tegnapi esetemből indulok ki. Ma megkaptam rögtön.
-
-
DjDanee87
addikt
Nálam sincs ma quest.
Úgy látszik itt is megy a szokásos dolog. Ha egy bugot javítanak, 2 másik régebben kijavított újra előjön...
-
tPedro_
őstag
Az valami bug, hogy a kihúzott lapot rárakta egy másikra? 3 lapom volt kézben de ebből csak 2-t láttam, illetve ha épp sikerült úgy mozgatni az egeret akkor előbukkant a 3. is, de kijátszani már nem tudtam...
-
Sordoran
addikt
Na azt lenyeltem, hogy tegnap nem adott új napit, de az hogy ma se kaptam kezd gyanús lenni. Tegnap megcsináltam amik voltak, üres quest sorral végeztem a napot, és ma is az, ötlet? Vagy csak ennyire peches vagyok, hogy egymás után kétszer semmi?
-
Közben jött egy kis patch, ami javított a minionok helycserélésén, bár azt írják, még nem teljes a javítás.
-
föccer
nagyúr
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Még a 10. szint sincs meg a druiddal

üdv, föccer
-
-
föccer
nagyúr
válasz
Ereshkigal
üzenetére
-
-
ÍróKéz
csendes tag
Ja vannak. Nem is azért emeltem szót. Értem én a koncepciót a Blizz részéről. (Én magam is harácsonykor ,mikor már ki tudja hányadik nyitás után semmi jót nem kaptam - belefeccöltem 10eurót csakhogy legalább a marhaállat Gelbin meglegyen - azóta egyszer se használtam.) Na itt egy jópofa ruszki gyerek. Mage. Köszönni se köszönt. Úgyhogy tudom ,hogy lehet verni mage-t. Csak milyen arányban ugye (szóval hiba-ide ; hiba-oda tovarisi konec
) : -
föccer
nagyúr
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Most a 4. körben vertek meg.

üdv, föccer
-
nem értem az embereket... Lockal 3 legendaryt kirakott és mégis vesztett (nekem 20hp-m maradt shamlival) és kb. alap lapokkal játszok !
L
-
ÍróKéz
csendes tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
No akkor mégecce.
A videókat nézem természetesen. (A twicth.tv alap ilyenkor bárkinek.) Szerény véleményem szerint nem is játszom rosszul. Nem ez a bajom. Drakulálok az ellennek mikor nyer. A gondom az eszetlen random paklikkal és kasztokkal van. Ezek az instant win (elnézést) "hülyegyerekek". Mondom jó a játék. Nem véletlen szereztem kulcsot hozzá. A balance a baj. Úgyanúgy ,mint a starcraftban. Tudom ahhoz is idő kellett és most is OP-zik mindenki. Itt dettó. Csak itt van most 9 kaszt és ebből a mage nagyon kilóg. Borzasztó erős ,ha így tetszik. Játszottam vele - tudom. Ott is hagytam. Magánvélemény és lehet vele nem egyetérteni természetesen. Na béke.P.S. : Jó lenne bájdevéj itt is összerakni egy listát a nevekről ,mint a SC2-es vagy a többi topikban hogy ismerősnek felvegyék egymást az emberek.
-
Játszani kell sokat meg érdemes videókat nézni, hogy a profik miként csinálják. Hidd el ha foglalkozol vele előbb-utóbb csiszolódni fog a játékod (: Én az esetek nagyrészében arénázom, így ahhoz tudok tanácsot adni. Én speciel azokat a mage-eket nem tudom megfogni akik rogyásig húzzák magukat pusztítással /2-3 flamestrike, 1-2 blizz, fireball pyro stb/ Aki nincs tele, ott ki tudod játszani vele a flamestrike-ot mondjuk 2 max 3-om mobodra és ha van a kezedben lény, akkor tudod folytatni az inváziót

-
ÍróKéz
csendes tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Kösz.
Ezt magam is tudtam. ("Senki nem számít a spanyol inkvizícóra") Addigra már annyira pipa voltam a sok magetől ,hogy echte leraktam a lapjaim. Lehet ,hogy jó nagy höjje voltam ,de semmi nem volt a kezében. És azért írtam ,amit - mert rendszerint előfordul hogy flamet húznak. Nem tudom miért van így ,de ebből a 7-es szettből megcsinálta több is. Én próbáltam játszani. Mindez azért bosszant csupán - mert felépítek egy tauntos-ütős asztalt és egy random húzással tönkrevágja. Nekem ez nem játék ,hanem trollkodás. Nem tudom érthető-e ,amit mondok ? Sokszor nem játszanak csak oda***szák a lapokat. Én anno sakkozni tanultam. Tízévesen megvert egy lány ,mikor elkezdtem odajárni. Első pofon. Akkor tanította meg a "nagysakkstárs" (az öreg) ,hogy ebből kell tanulni. Azért kösz. Jó ez a játék ,de a balance botrányos még mindíg... -
Ha második képhez annyit fűznék hozzá, hogy nagyon lepakoltál a boardra. Mage-nél mindig számítani kell 7 manától a flame-re, így csak annyi lényt tegyél le ami feltétlen szükséges. /2-3-nál én ritkán rakok le többet/. Értem én, hogy nem volt lap a kezében, de sajna, mint az ábra is mutatja bármikor behúzhatja és akkor egy lappal 4-5 lényedet is leszedi..
-
ARgus haveromnál is bebugzott. Le akarta tenni 2 lény közé, nem misslclickelt és mégis szélre tette..
A dekk nem rossz, legalább 3 truesilvered van, szerintem ott fogsz elvérezni, hogy nincs pustításod. Se conc, se hammer, mondjuk legaláb egy eq van (:
Ami szerintem hibás draft az a 2 holy light, arénában imho ritkán fogod tudni használni.. -
ÍróKéz
csendes tag
Hmm. Említette már valaki ,hogy a mágusokat ki kéne tiltani ? Méghogy pyro-nerf. Ugyanúgy tolják a flamestrikeot , fireballt meg a birkázást. Egymás után 7 mage-et kaptam. Ebből egyet tudtam elverni. 2-3 necces volt ,de a 4. is mit húz utoljára ? Perszehogy a flamet. Eszem megáll. Tudok én veszíteni ,csak ez már sok. Erre húzta a flamet. A többit nem is mutatom ,pedig megérne egy misét. :
Ha még beleférek. Erre is Flame-t húzott. :
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- További aktív témák...
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)