Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sliderxy

senior tag

válasz CocooN-z #29 üzenetére

Nem hiszem, hogy elveszítené azt a varázst amit anno "kölökként" :) átéltünk. Jelenleg is számos remake készül régi játékokból. Akkori fejjel persze teljesen más élményt nyújthatott a játék mintha ma elővennénk, de ha ezek a süllyesztőbe kerülnek úgy a fiatalabb generációk sem ismerhetik meg ezt a remek történetet. De jöhetnénk itt a filmek példájával is akár. Hány olyan régi klasszikus van amit újra elővettek már.

Érdekesség, hogy anno terjengett egy hír, hogy van a játékban egy secret pálya vagy inkább csak pályarész, ha emlékszel még a játékra azon a területen volt, ahol a növény magot arrébb lökve az bekerült a vízbe és aztán egy szűk barlangon keresztül a vérszomjas halak elől kellett áramlással szemben átúszni a másik oldalra. Ott volt egy mag amit megfelelő pozícióba helyezve és meglőve a kinőtt növényen egy rejtett pályarészre lehetett volna feljutni. Hát én vagy 10x végignyomtam ezt a játékot, próbáltam mindenhogyan, de sosem akadtam erre a titkos pályarészre. :F Valószínű ez is csak egy rajongói vágyálom lehetett. Akkoriban még net se volt sok mindenkinek, így aztán szóbeszéd útján terjengett a "legenda" . Utánanézni meg ugye nem nagyon letett úgy mint ma, hogy beütöd google-be és ott van minden ami kell. :)

Új hozzászólás Aktív témák