Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
Nem hiszem, hogy elveszítené azt a varázst amit anno "kölökként"
átéltünk. Jelenleg is számos remake készül régi játékokból. Akkori fejjel persze teljesen más élményt nyújthatott a játék mintha ma elővennénk, de ha ezek a süllyesztőbe kerülnek úgy a fiatalabb generációk sem ismerhetik meg ezt a remek történetet. De jöhetnénk itt a filmek példájával is akár. Hány olyan régi klasszikus van amit újra elővettek már. Érdekesség, hogy anno terjengett egy hír, hogy van a játékban egy secret pálya vagy inkább csak pályarész, ha emlékszel még a játékra azon a területen volt, ahol a növény magot arrébb lökve az bekerült a vízbe és aztán egy szűk barlangon keresztül a vérszomjas halak elől kellett áramlással szemben átúszni a másik oldalra. Ott volt egy mag amit megfelelő pozícióba helyezve és meglőve a kinőtt növényen egy rejtett pályarészre lehetett volna feljutni. Hát én vagy 10x végignyomtam ezt a játékot, próbáltam mindenhogyan, de sosem akadtam erre a titkos pályarészre.
Valószínű ez is csak egy rajongói vágyálom lehetett. Akkoriban még net se volt sok mindenkinek, így aztán szóbeszéd útján terjengett a "legenda" . Utánanézni meg ugye nem nagyon letett úgy mint ma, hogy beütöd google-be és ott van minden ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Óvodások homokozója
- Bittorrent topik
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anyagi helyzetek és életutak
- További aktív témák...
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
átéltünk. Jelenleg is számos remake készül régi játékokból. Akkori fejjel persze teljesen más élményt nyújthatott a játék mintha ma elővennénk, de ha ezek a süllyesztőbe kerülnek úgy a fiatalabb generációk sem ismerhetik meg ezt a remek történetet. De jöhetnénk itt a filmek példájával is akár. Hány olyan régi klasszikus van amit újra elővettek már.
Valószínű ez is csak egy rajongói vágyálom lehetett. Akkoriban még net se volt sok mindenkinek, így aztán szóbeszéd útján terjengett a "legenda" . Utánanézni meg ugye nem nagyon letett úgy mint ma, hogy beütöd google-be és ott van minden ami kell.