Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
Nem hiszem, hogy elveszítené azt a varázst amit anno "kölökként"
átéltünk. Jelenleg is számos remake készül régi játékokból. Akkori fejjel persze teljesen más élményt nyújthatott a játék mintha ma elővennénk, de ha ezek a süllyesztőbe kerülnek úgy a fiatalabb generációk sem ismerhetik meg ezt a remek történetet. De jöhetnénk itt a filmek példájával is akár. Hány olyan régi klasszikus van amit újra elővettek már. Érdekesség, hogy anno terjengett egy hír, hogy van a játékban egy secret pálya vagy inkább csak pályarész, ha emlékszel még a játékra azon a területen volt, ahol a növény magot arrébb lökve az bekerült a vízbe és aztán egy szűk barlangon keresztül a vérszomjas halak elől kellett áramlással szemben átúszni a másik oldalra. Ott volt egy mag amit megfelelő pozícióba helyezve és meglőve a kinőtt növényen egy rejtett pályarészre lehetett volna feljutni. Hát én vagy 10x végignyomtam ezt a játékot, próbáltam mindenhogyan, de sosem akadtam erre a titkos pályarészre.
Valószínű ez is csak egy rajongói vágyálom lehetett. Akkoriban még net se volt sok mindenkinek, így aztán szóbeszéd útján terjengett a "legenda" . Utánanézni meg ugye nem nagyon letett úgy mint ma, hogy beütöd google-be és ott van minden ami kell.
-
CocooN-z
őstag
Szokásos téma, szerintem elveszítené a varázsát, erről sajnos nincs infóm. Anno kölökként tényleg megbotránkoztatott a játék, hogy egy velem korú gyerekkel -főhősünk- mit tudna művelni egy olyan szörny/árnydémon HORDA, akik ellen egy túltöltött taser-el megyünk. Nagyon komoly volt, és továbbra is tartom magam a mostani véleményemhez, hogy nem gyerek game.
Kenny-nek is benne van a retro-s gyűjtő videójában: ERRE
-
Sliderxy
senior tag
Nem tudom ki emlékszik még erre a remek játékra. Anno rengetegszer végigvittem, persze akkor még nem volt ekkora választék mint ma és a grafika is természetesen összehasonlíthatatlan a mai szinttel, de akkoriban ez a játék hatalmas kaland volt.
Időnként rákeresek a címére a neten hátha felröppen egy hír egy lehetséges remake-ről, de ennek soha semmi pozitív jelét nem találtam.
Feldobom a kérdést tehát, hogy van-e arról valakinek infója, hogy a jogok most melyik céghez tartoznak, illetve van-e bármiféle arra mutató jel, hogy ebből a remek játékból készülhet a jövőben egy remake?
-
Ciccuka
veterán
-
Archer
őstag
Szerintem negyon király játék.
-
Gregorius
őstag
válasz
Speedyman
üzenetére
Üdv megint.
A fejlesztők: Amazing Studio
Jelenlegi állapotuk: hibernáció (a weboldaluk még megvan)
Folytatás: előre láthatóan nincs
Egyéb: Bővebben: link
Hasonló stílusú játék, ami nekem nagyon tetszett, az az Oddworld széria: Abe's Oddysee (1998), Abe's Exoddus (1999). A másodiknak kicsit lehúzunk még egy bőrt feelingje volt, de egyébként nagyon élvezetes.
[Szerkesztve] -
microtus
csendes tag
válasz
Kovacsgabor
üzenetére
Wandoo-ról még letölthető.
-
illusiON
őstag
nem igazán ismerem a gamet, mer psx-en se jutotam el sokáig rajta
de tetszik mindent összeveve... -
Speedyman
tag
válasz
nofreenick
üzenetére
én nem nekem ment végig simán..

-
illusiON
őstag
nekem még psx-en van meg a game, ez volt az első 2cd-s játékom
pc-re is létezika játék? -
Speedyman
tag
ez széép hehe régi emlékek...

-
nofreenick
aktív tag
sokat játszottam a gaméval anno, de volt 1 rész amit nem tudtam mire vélni... valahol a felénél lehet, h 1 pálya végén bead 1 képernyőt, már nem nagyon emléxem mi volt rajta, fehér borderben vmi monoszkóphoz hasonló dolog... na onnantól kezdve se kép, se hang... találkozott ezzel vki???
-
![[kép] [kép]](http://soma.cellkabel.hu/heart.jpg)
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Speedyman
tag
a legelső kérdésem többi részére nem tud valaki infot?

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Speedyman
tag
de azért beletelt mire végigvittem egy kis időbe(bár nem tudtam abbahagyni...)

-
Gregorius
őstag
98-as játék, nagyon hangulatos. Hónapokba telt beszereznem (eredetiben gyakorlatilag esélytelen). A renderelt cutscene-k kicsit elavultnak tűnhetnek, de az in-game mozgások még mai szemmel is nagyon ütősek.
Szerintem túl rövid volt
[Szerkesztve] -
Speedyman
tag
hát igen ...az biztos hogy nem menne le az ára 12000Ft rol 6k ra 2 honap alatt mint a DOOM 3....

-
Speedyman
tag
nem lesz folytatás?lehet irni kéne egy jo kis játékcégnak egy emailt...ehyet megééér

-
Haver egyik kedvence volt a game,emlékszem rá,egyre nehezebb volt,ahogy haladtál előre.Nagyon ötletes,mára kissé elavult grafikával,de akkor nagy élmény volt..ami nagyon megmaradt bennem,azok a fekete ''árnyékok'',amikor a hídon osontak utánad...meg ugye jöttek csapatostul

-
Speedyman
tag
látom nem nagyon érdekel titeket ez a topik

-
Dilikutya
félisten
Pedig van neki: Bővebben: link
Anno egy matávnetes CD-men is rajta volt. -
Speedyman
tag
ez is jo kérdés...
demorol nemigen hallottam az én CD ém meg a napokba adta meg magát..(.sok karc)

[Szerkesztve] -
Kovacsgabor
tag
honnan lehet ezt megszerezni?
vagy valami demót? -
Speedyman
tag
Hellosztok!
én most egy picit a multba mennék vissza...régi játék de még a mai napig szivesen játszok vele!!!
Ha valaki játszott vele és tetcett neki a müfaj attól bárilyen hozzászolást szivesen várok!
először is kik voltak a fejleszők?
Léteznek még?
tervezték a folytatást?
ha nem eszébe juthatna valamelyik nagy cégen hogy kezeibe vegye...
amugy ezzen a müfajon bellül van valami ujjabb játék?ami ennyire szinvonalas?
Infokat várom
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
átéltünk. Jelenleg is számos remake készül régi játékokból. Akkori fejjel persze teljesen más élményt nyújthatott a játék mintha ma elővennénk, de ha ezek a süllyesztőbe kerülnek úgy a fiatalabb generációk sem ismerhetik meg ezt a remek történetet. De jöhetnénk itt a filmek példájával is akár. Hány olyan régi klasszikus van amit újra elővettek már.
Valószínű ez is csak egy rajongói vágyálom lehetett. Akkoriban még net se volt sok mindenkinek, így aztán szóbeszéd útján terjengett a "legenda" . Utánanézni meg ugye nem nagyon letett úgy mint ma, hogy beütöd google-be és ott van minden ami kell.
pc-re is létezika játék?