- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elgondolkodtam: lehetséges szerintetek, hogy egyszer valamikor felvételi mód lesz a HDR-ből?
Tehát a videokamerákon pl. egy kapcsolással át tudjuk nyomni HDR-be? Végül is jelenleg ez az egyetlen mód arra, hogy ellenfényben is normális képeket lehessen készíteni. Három felvételt készítene eleve a videokamera, amiből aztán egy marhagyors processzorral egy felvételt csinálna on the fly.
Az is lehet, hogy valamikor ez lesz az alap felvételi mód és csak a legprofibb kamerákon marad meg a jelenleg normálnak tartott lehetőség, a művészkedéshez.
Ehhez szerintem semmi más egyébre nincs szükség, mint a jelenlegi képfeldolgozók teljesítményéhez képest három-négyszeres sebességűekre. A tároló nem lényeges, maradhatna a jelenlegi, hiszen arra már csak az összefűzött anyagot venné fel a gép.
Kicsit szabadjára engedtem fantáziámat.
Hűűű, ezt gyorsan levédetem! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.02.16)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hűűű, ezt gyorsan levédetem!