Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Aktív témák
-
xyuki
csendes tag
Update:
Vettem uj kábelt, a probléma ugyanaz. A barátomnál összekötöttem laptopot tvjével, és ott müködött kábel is, képet is adott, hangot is.
Vagyis az LG tévémmel van gond. HD ready, 33le3300 márka. Valakinek van ötlete, ilyenkor mit lehetne csinálni? Próbáltam már mindent...valamit érzékel, hogy csatlakozás, majd nincs jel kiirás fogad...már idegesítő..

-
xyuki
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy nagyon jó laptopot (HP probook 4340s) hdmi kimenettel. A problémám az, hogy vettem hdmi kábelt, de az istenért sem akar átjönni a kép. (a kábel nem aranyozott, semmi extra, ilyen 800-900 forint körüli volt.) Próbáltam mindent, win 7, win 8, ubuntu alól, semmi.
Végső elkeserédesemben, elmentem egy barátomhoz, gyanítva hogy a laptopomnak van baja, rákötöttük a tvjére az ő saját hdmi kábelével, és csodák csodája, működött!
Tehát: Vagy a kábelem vacak (amiből van ugye 2 hasonló), vagy a tv. Bár tévére nem gyanakodnék, lévén 3 hdmi port van rajt, és sosem volt magával a tévével problémám.
Milyen hdmi kábelt ajánlanátok, milyent vegyek, mire ügyeljek? Akár linkelhettek is, amit ajánlotok.
Köszönöm előre is!

Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest