- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Maxell014 #52705 üzenetére
Van olyan toshiba hdd-m ,ami a kezdetektől fogva iszonyatosan remeg. Rezgeti az egész házat.
Egyszerű falusi megoldásként , a cdrom-ok helyén lóg víszintesen ,négy darab gumin amit a varrónők hasznlanak ruhákhoz. Ez teljesen elnyeli a rezgést ,így szinte nulla hangja van.Szerencsére nem melegedős fajta ,így nem gond neki hogy nincs rendesen beszorítva a házba és nem ad át hőt.
Ha kell dobok fel képet a házi barkácsról
-
törölt tag
válasz
saxonb76 #52698 üzenetére
USB a hdd?
Elég áramot ad neki a port amibe dugod?
Ez a hol látszik ,hol nem áram ellátás hiba is lehet.Bár ha felpörög akkor valszeg megvan a power. Indításkor veszi fel a legtöbb áramot.
Szerk: csinálj pendrive -ra usb live linuxot , bootold be , majd nézd azzal a hdd-t , ezzel kizárva az oprendszer hibát.
-
törölt tag
Szerintem nem kell vele foglalkozni, ha csak nem kezd el a bad sectorok száma látványosan emelkedni.
Nekem van olyan lemez amin évekkel ezelőtt megjelent pár darab, azóta is úgy van. Senkit nem zavar.
Ettől függetlenül bizt.mentésed mindíg legyen , ha van bad sector ha nincs!!!
-
törölt tag
válasz
liksoft #52663 üzenetére
Win alatt csíkozva használtam. Aztán észrevettem ,hogy random csak 50-60-70-el ír megszokott 180-200 helyett. Mint kiderült ez a lemez volt a ludas. Ha ez lassan ír akkor a másik is ezt a tempót tartja. Az utólagos sebesség teszt már a raidból kivéve szajlott. Ekkor világosodtam meg ,hogy garantáltan ez a hiba. Pótoltam másikkal és mellé dontam mégegyet ,így tudja ismét a csíkozás a 310/270 -et.
De azért nem dobnám kukába a beteget , ha menthető.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van két teljesen egyforma HGST 2.5" 1Tb HDD.Nem egy időben lettek vásárolva ezért a firmware verzió eltér a kettő között.Bad sector nincs egyiken sem.(bár utálom a hdd sentinelt , de szerinte minden rendben van a lemezekkel)Mind a kettő írás/olvasásban tudja a 95/100 mega/sec sebességet.Viszont az egyik véletlenszerű időközönként , csak 30-35 mega/sec -el ír. Ha ennyivel kezd egy fájl írást , akkor ennyivel írja végig. Ha normál sebességen ~95 -el kezdi, akkor meg közel ennyivel írja végig.Utolsó tippre már csak arra tudok gondolni, hogy egy firmware update talán helyrehozhatná.Ha valaki csinált már ilyet , annak szeretném a segítségét kérni. Természetesen leginkább egy update tool meg a megbízható firm. kellene.
Merre induljak keresni a neten. Félek túl sok a fake oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest